torstaina, marraskuuta 20, 2008

Lumipallona luokses pompin....

Otsikko valehtelee taas. Ulkona on pakkaslunta, josta ei saa lumipalloja. Lunta kuitenkin on, mikä on suunnattoman kiva juttu. Koko loppuviikoksi on luvattu pakkasta, joten on varsin todennäköistä, että sitä lunta on vielä lauantainakin, jolloin on syntymäpäiväni. Ei tarvitse kahlata sohjossa ja ravassa, mitä usein on joutunut tekemään.

Syksyllä ostamani Clarksin nilkkurit selvittivät ensimmäisen testinsä: niissä ei palelleet varpaat ainakaan vielä tänään. Vähän liukkaat ne kyllä ovat pohjista, että kyllä minun pitäisi saada ne vanhat talvikenkäni kuntoon. Viime kevättalvella vanhoista talvikengistäni hajosi vetoketju ja koko kesän ne on pitänyt viedä suutarille korjattavaksi, mutta enpä tietenkään ole saanut aikaiseksi. Sehän tarkoittaisi sitä, että ensin pitäisi selvittää, onko Hervannan kauppakeskuksessa edelleen se suutarinliike ja jos on, milloin se on auki, mitä maksaa ja kelpaako pankkikortti. Selkeästi liian paljon vaivaa.

Pomppimisesta puheen ollen, olin tänä aamuna pompata ulos nahoistani. Sain vastauksen pari viikkoa sitten lähettämääni kyselyyn, että mites työsopimuksen jatko. Työsopimuksenihan loppuu joulukuun loppuun ja jatkosta olen vaivihkaa kysellyt tässä syksyn mittaan. Nyt tuli vastaus, että kyllä, jatkoa on luvassa. Jippii!
Se kyllä tarkoittaa sitä, että tästä on mentävä autokouluun...

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hurraa!!! Sulla riittää töitä!
Niin se on,että autokouluun vaan.

-MUR-MUR-