keskiviikkona, marraskuuta 05, 2008

Tryffeliä!

Ravintola-C teki ilkeän tempun: se tarjoilee erityistä tryffelimenua 6.-8.11. Koska meillä on tuohon ravintolaan tuparilahjaksi saatu lahjakortti, joka kätevästi kattaa molempien syömiset, ajattelimme ilman muuta mennä testaamaan.

Mutta voi! Sitähän tarjotaan vain kolmena iltana! Torstaina DI on Helsingissä työkeikalla eikä ole mitään tietoa mihin aikaan pääsee sieltä takaisin Tampereelle. Perjantaina minulla on firman saunailta ja viikonlopuksi pitäisi ainakin DI:n mennä käymään kotonaan, isänpäivän (pthyi) vuoksi.
Mikä siis neuvoksi? No se, että minä lupasin tinkiä vähän saunaillastani. Se alkaa kuitenkin neljältä ja siinä ehtii jo istuskella ja jutella kahdeksaan mennessä, joten varasimme pöydän kahdeksaksi C:stä. Ja oli onnenkantamoinen matkassa, ravintola olisi ollut muuten täynnä, tryffelimenusta kirjoitettiin jommankumman iltapäivälehden nettisivuilla, mutta yksi neljän hengen seurue oli juuri peruuttanut tulonsa perjantai-iltana. Jippii! Perjantaina siis tryffelipöytään.

Nyt kuitenkin lähden katsomaan Bondia. Anteeksi mitä? Eikös se tule ensi-iltaan vasta perjantaina, ainakin Tampereella? No niin, mutta kun meillä on tällainen firmantarjoama linjan tapahtuma, menemme ihan vain meille järjestettyyn ennakkonäytökseen ja avecitkin ovat tervetulleita, joten DI tulee mukaan.

Ei kommentteja: