keskiviikkona, huhtikuuta 22, 2009

Aamuäreys ja sen seuraukset

Aamujen vaikeudesta ja yleisestä aamuäreydestä olen kirjoittanut aikaisemminkin, mutta joskus siitä on apuakin. Tänä aamuna DI oli herännyt ennen minua, joten minulla oli yleisöä kun pinna kärähti työhuoneen puuttuvien verhojen takia. Aamuaurinko paistelee sieltä kauniisti hamsterin häkkiin ja lisäksi häikäisee minua koneella istuessani. Aamupalahan ei mene kurkusta alas, ellen samalla voi istua tietokoneella ja surffata aamun ensimmäiset sarjakuvat, blogit ja sähköpostit.

Olemme asuneet tuossa asunnossa 11 kuukautta, koko ajan hokien "Tarttis korjauttaa noi työhuoneen säleverhot" ja "Tarttis niitä verhojakin hankkia", mutta tulos tähän mennessä on ollut vähän... nolla. Noh, kävimme me kerran katselemassa niitä verhokankaita.
Nyt sitten ärähdyksen innoittamana (pelästyttämänä?) DI sentään mittasi ikkunan ja lupasi selvitellä sälekaihtimien asentajia, jos tulisivat uusimaan tai korjaamaan edes ne kaihtimet. Minä lupasin hankkia paikallisesta verholiikkeestä suunnittelijan paikalle mittailemaan ja tekemään niitä suunnitelmia.

Se on sitten kumma juttu, kun heti alkaa tapahtua kun vähän ärähtää...

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tiijätkö,että aamuäreyteen saattaa olla syynä matala verensokeri.Joten,ei kun aamupalalle heti kun saa silmänsä auki.
-MUR-MUR-

Sirpale kirjoitti...

Tiedän ja sen takia se aamupala onkin tärkeä juttu. Joskus sitä vain ei saa tehtyä ennen kuin palaa päre... Onneksi DI kuitenkin yleensä herää minua myöhemmin, jolloin olen ehtinyt jo syödä aamupalan, joten kovin usein raukka ei joudu ärjyilyn kohteeksi.