maanantaina, heinäkuuta 27, 2009

Just niin maanantai taas

Ensi alkuun Kuvatuksia-blogista tämän aamun visuaalinen ilme. Varokaa siis, seuraava teksti sisältää tilitystä, kitinää, narinaa ja valitusta.

No, jos on sunnuntaiaamuna nukkunut yhteentoista, voi olla varma, ettei illalla uni tule vielä ihan yhdentoista aikaan. Eikä puoliltakaan öin. Eikä yhdeltäkään. Kahdelta ehkä. Nukahtamista hankaloittaa kuiva yskä. En tiedä mitä tuo yskä oikein on. Kevään sairastelujen jälkeen on koko kesän tuntunut siltä, että yskä ei ole ihan kadonnut. Varsinkin aamuisin on saattanut yskittää ihan kunnolla, joskus jostain keuhkojen perukoilta irtoaa sellainen yllärijutska, että siihen melkein tukehtuu... Eilisiltana alkoi kurkkua kutittaa sitten ihan muuten vain. Sain sen enimmäkseen kuitenkin tapettua Symbicortilla, jota jäi viimeisimmän räkätaudin hoidon jälkeen vielä tähteeksi.
Aamulla herään sitten jo ennen puolta seitsemää ja nenä vuotaa ja kutisee. Kiva, tätä tässä vielä kaivattiinkin. Kieriskelen niistäen ja aivastellen seitsemään asti ja totean, että voin ihan hyvin mennä työpaikalle jatkamaan niiskuttamista. Onneksi kuitenkin sitä edellisestä flunssasta ylijäänyt nenäsuihke auttoi ja nenä on nyt rauhoittunut.

Mietin jo viikonloppuna, että täytyy käydä lääkärissä uusimassa reseptejä. Varasin ajan täksi päiväksi, mutta reseptien lisäksi aion kitistä myös tästä nenä-kurkku-keuhko-whatever-ongelmastani. Tiedän jo etukäteen, että lääkäri ehdottaa ensimmäiseksi kuitenkin allergiaa ja hamsterista luopumista, mutta se ei ole vaihtoehto. Ensinnäkin tiedän millaista on allergiset oireet, tiedän ihan liiankin hyvin. Nämä eivät ihan sovi siihen kuvaan. Ja toiseksi syön joka tapauksessa allergialääkettä jo valmiiksi.

Reilun neljän tunnin yöunien jälkeen työtehon kanssa on vähän niin ja näin, suurin osa energiasta menee hereillä pysymiseen. Jos tässä nyt kuitenkin yrittäisi pari erroria tarkistaa kun pyytelevät... Huoh.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Yritä pärjäillä. Mä koitan vielä 3 viikkoa jaksaa lomailla :D. Kun sais ton auton vielä kaupaksi...
-H-

Sirpale kirjoitti...

Nuo tuommoiset kommentit sitten jaksaa aina piristää mieltä, varsinkin näin maanantaisin. Ja auton myyminenkin kuulostaa erittäin helpolta urakalta siihen verrattuna, mitä on DI:n suostutteleminen Fusionin hankintaan. Aina vain pontevammin se kieltäytyy koko ideasta ja arvaapa mitä se viimeksi ehdotti korvikkeeksi? Hondaa!

Anonyymi kirjoitti...

Jaa että riisikuppi kiinnostaa enemmän kuin kunnon eurorauta? Älä nyt sinäkään ihan mihin tahansa haksahda.
-M-