maanantaina, heinäkuuta 13, 2009

Lomat lusittu

Meikäläisen hurja viikon ja päivän loma lähenee loppuaan. Huomenna täytyy jo mennä töihin. Täytyy kuitenkin sanoa, että oli kaiken kaikkiaan mukava loma, varsinkin kun pääsi irrottautumaan näistä normaaleista ympyröistä ja viettää aikaa muualla. Niin ja tietenkin myös se oli mukavaa, että pääsin ajamaan autoa niin paljon. Kehityksen huomaa jopa itsekin, loppuviikosta ajaminen oli jo huomattavasti varmempaa kuin reilu viikko sitten torstaina kun lähdin viemään siskoa lentokentälle.

Ynnäilin tuossa jo, että tämän reilun viikon aikana taisi tulla ajettua lähemmäs tuhat kilometriä ihan itse, ellei ehkä jopa vähän ylitsekin. Ensin Nukarilta Tampereelle ja takaisin, 150 km sivu, 300 km yhteensä. Sen lisäksi Nukarilta Vantaan kautta Ruokolahdelle, jotakuinkin 250 km. Punkaharjulla tuli pyörittyä ainakin parinsadan kilometrin edestä. Näiden lisäksi tuli sitten pyöriskeltyä siellä sun täällä, kävimme kaupassa sekä Jokelassa että kirkonkylässä enkä suinkaan ajanut aina niitä suorimpia reittejä pitkin. Palojoella tuli käytyä se Nummisuutarit katsomassa. Veljen luonakin kävimme eräänä iltana. Imatrankosken laskua kävimme katsomassa lauantaina. Ja kaikennäköistä muuta sellaista pientä, mistä helposti tulee kilometrejä tauluun.

Eilen lähdimme minä, veli ja DI Ruokolahdelta kohti Vantaata ja sieltä minä ja DI Nukarille. Tällä kertaa veli oli ratissa, minä olin migreenilääketokkurassa, niin ei ollut mitään asiaa rattiin. Se ei edes harmita, koska todistinhan itselleni jo torstaina, että pystyn ajamaan ihan itse Ruokolahdelle. Lisäksi nukuin osan matkaa.

DI ajoi Vantaalta Nukarille ja DI oli ratissa myös kun lähdimme eilisiltana hakemaan siskoa lentokentältä. Oikeastaan ihan hyväkin, että ajoi, itse en olisi ehkä sitten kuitenkaan uskaltanut lähteä sinne Seutulan pikaparkkiin parkkeeraamaan autoa. Siellä nimittäin oli populaa kerrakseen, vaikka saimme kyllä ihan helposti parkkipaikan. Sisko löytyi kentältä ja pimeästä ja alinomaisesta hirvi/peuravaarasta huolimatta pääsimme kaikella kunnialla kotiinkin.

Autokuume ei ole yhtään helpottanut tämän viikon jälkeen, päinvastoin. Olen edelleen vakaasti sitä mieltä, että Fusion on hyvä auto enkä suinkaan panisi pahakseni, jos vaikka me hankkisimme DI:n kanssa sellaisen. DI kuitenkin vastustaa edelleen, se on kuulemma ihan liian sympaattisen näköinen, ei sovi imagoon. Ja pah, sanon minä.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Täältä vantaalta ruokolahdelle on n. 270km matkaa ja nukarille pyöreät 40km. Joten kyllä siinä matkaa kertyy ihan kivasti.
-M-