keskiviikkona, syyskuuta 30, 2009

Fusioneita halvennuksessa

Viime keväänähän Stockmannin hulluilla päivillä oli tarjous Fusionista, 13690 eurolla olisi saanut 1,4-litraisen, kohtuullisen hyvin varustellun Fusionin.

Kas kummaa, nyt Sokoksen 3+1-päivää - alennusmyynnissä on S-etukortin haltijoille tarjolla... Ford Fusion! Jos nyt oikein käsitin, niin kyse on 1,4-litraisesta Limited M5 - mallista, jonka hinnasta tipautetaan 15% pois. Se siis veroineen maksaisi 14363,46 euroa. Tämä tarjous on voimassa 3.10. asti.

Kummallista, että juuri Fusioneita on näin tarjouksessa... Mikä lienee syynä?

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No se syy on juurikin, että se on Ford. Kaikki haluavat siitä eroon ja hankkivat oikean auton :D.

-Audin omistaja-

Anonyymi kirjoitti...

Ei fordissa ole mitään vikaa!
Audin omistajalla taitaa olla pieni ongelma omassa egossaan.
Sitäpaitsi, kyse oli UUDESTA FORDISTA eikä KÄYTETYSTÄ AUDISTA.
-M-

Anonyymi kirjoitti...

Näin on!
-MUR-MUR-

Sirpale kirjoitti...

Kulissien takaa voin kertoa, että tuolla mainitulla Audilla on ajettu jotakuinkin tuhat kilometriä, ettei se nyt ihan ikäloppu ole :D

Anonyymi kirjoitti...

Sitten kun minä olen iso ja rikas diplomi-insinööri, ostan ihan pränikän ison Mondeon kaikilla herkuilla, ja pesen ja kiillotan sitä hartaasti. Saahan sitä olla merkkiuskollinen vaikka Ladalle, jos haluaa.

-Rättis

Sirpale kirjoitti...

Mikä oli todistettava: fordismi on periiytyvää siinä missä moni muukin sairaus ja haitta :D

Anonyymi kirjoitti...

Niinhän ne isot pojat väittää että, saabismi olisi suurta sairautta, mutta ladailu on sulaa hulluutta. Ilman että ladassa mitään pahempaa vikaa olis. Tältä pohjalta ajateltuna voisi heittää kysymyksen: mitäs se fordismi sitten on? Mihinkähän kategoriaan sen asettelis?
-M-

Sirpale kirjoitti...

Vanha viisaus toteaa, että fordisteille on kuolemanjälkeinen taivaspaikka varattu jo valmiiksi, he kun ovat kärsineet helvetin jo maan päällä. Faijalla luulisi olevan siis lokoisat oltavat!