perjantaina, syyskuuta 25, 2009

Hoiperti-hoiperti

Sain Fusionin viikonlopuksi hoitoon, kun sisko miesystävän ja prätkän kanssa lähtee jonnekin. Sisko toi auton tänään työpaikan parkkipaikalle ja kävin hakemassa avaimet häneltä. En olekaan elokuun alun jälkeen autoa ajanut, joten kun työpäivän loputtua lähdin parkkipaikalta kadulle, oli kieltämättä vähän hoipertelevainen olo. Mutta hei, en sammuttanut moottoria kertaakaan!

Alkuperäinen suunnitelma oli säiden salliessa lähteä Valkeakoskelle katsomaan Rapolan linnavuorta, sain tämän ajatuksen maanantaina kun pikavuoro kiersi Valkeakosken kautta. Säät todennäköisesti suosisivat tällaista aktiviteettia, mutta voi olla että se jää väliin. En tiedä miten paljon siellä joutuisi kiipeilemään mäkiä ylös, harjualuetta se kuitenkin on ja olen vielä sen verran puolikuntoinen, etten halua lähteä urheilemaan. Ehkä käymme Kirskaanniemessä paistamassa makkaraa tai jotain sen suuntaista.

Ja piti ottaa ihan valokuva todisteeksi: katsokaa kuka sai auton suoraan parkkiruutuun ja ihan ensimmäisellä yrittämällä! Vähänkö olen ylpeä itsestäni, se nimittäin ei ole yhtään niin sanottua että saisin autoa aina osumaan edes ruutuun, saati että se olisi suorassa... Lisäksi maltoin ajaa sen tarpeeksi pitkälle eli nokan edessä ei ole puolen metrin rakoa rotvalliin.

Ei kommentteja: