tiistaina, syyskuuta 01, 2009

Marusekin uusi menu


Iltatuntien jälkeen päätin käydä hemmottelemassa itseäni Marusekissa. Olin lentää pyrstölleni kun näin mainokset uudesta menusta. Ei muuta kuin urheasti sisään katsomaan, mitä on tapahtunut.
Menu ilmeisesti ei ole kovin paljon supistunut, en niin kovin tarkkaan perehtynyt siihen ja toisaalta en muista edellistäkään menoa ulkoa. Mutta noin yleisesti se ei ole kai ihan hirvittäviä uudistuksia kokenut.
Sushiannokset ovat pysyneet samannimisinä, mutta olen melko varma, että niiden koostumusta on hieman muutettu. Joissain annoksissa on nimittäin esimerkiksi kampasimpukka-nigireitä, joita mielestäni ei aikaisemmin ole saanut kuin erikseen tilaamalla. Tilaamassani Kawasaki-kokoelmassa oli mukana myös makeja, joiden sisällä oli jotain mätiä, sekin vaikuttaa uudelta idealta.
Ruokalistassa oli huomautettu, että wasabia ja inkivääriä laitetaan vähäsen vain, jos haluaa enemmän, voi sitä tarjoilijalta pyytää. Minä pyysin ekstramäärän inkivääriä ja sainkin sitä melkoisen keon. Nami! Wasabia sen sijaan oli vain pikkuinen rippunen, mutta toisaalta se kyllä riitti minulle ihan hyvin.
Mutta perussushi on pysynyt kyllä aivan yhtä hyvänä kuin ennenkin!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hmm, pitääkin sitten melkein käydä testaamassa ensi viikonloppuna. Vaikka ollaan kyllä vähän jämähdetty itse tehtyyn sushiin. Onnistuu ihan ok, ja on hyvää. Aikaa sen tekemiseen kyllä saa tuhrattua...

-Rättis