lauantaina, syyskuuta 26, 2009

Piipahdus kissanäyttelyssä

Kun kerran DI lähti säätökeikalle keskustaan ja minulla on auto käytössä, lähdin käymään Pirkkahallissa pidettävissä kissanäyttelyissä. Olen käynyt joskus lapsena kerran kissanäyttelyssä ja monta kertaa on pitänyt lähteä katsomaan, kun Pirkkahallissakin niitä järjestetään ainakin joitain kertoja vuodessa, mutten vain ole saanut aikaiseksi. Nyt ei ollut enää tekosyitä ja toisaalta paikalla oli houkuttimena Jimin Poppoon edustus. Niin minä sitten läksin matkaan.

Likimain 800 kissan joukosta onnistuin löytämään Mintun, jota pääsin silittelemäänkin. Se oli hurrrjan kaunis kissa ja ihanan pehmoinen turkki, vaikka omistaja Outi sanoikin, että se on melko lyhyt nyt. Pienen Mafian näin myös, neitokainen oli siihen mennessä onnistunut jo nappaamaan TP:n (tuomarin paras). Se oli suloinen ja oikein reipas pieni töpöhäntä.

Mahdottomasti siellä oli upeita kissoja, vähän joka rotua ja joka väriä. Aikuisia ja pentuja. Pitkäkarvaisia, lyhytkarvaisia, kiharakarvaisia ja karvattomia. Aivan ihastuttavia jok'ikinen!

1 kommentti:

Outi kirjoitti...

Olipa todella kiva, kun etsit meidät sieltä viimeisestä nurkasta. On tosi kiva saada aina toisinaan hahmotettua blogissa vierailevalle omat "kasvot". :)

Päästiin siis viimein takaisin kotiin ja huomenna toivutaan pitkän päivän rasituksista. Mafia tosin oli jo niin pitkästynyt boxissa olemiseen, että taitaa toipua riehumalla tänä yönä. :D