tiistaina, syyskuuta 22, 2009

Sairaskertomuksia, jatko-osa miljoonakuusisataatuhattajaniinedelleen

Sitä taas istutaan kotosalla sairaslomatodistus toisessa kädessä ja lääkepurkki toisessa. Olin tänään aamupäivän töissä, olo oli kohtuullisen ok, mitä nyt väsytti armottomasti. Iltapäivästä oli lääkäri, ihan muiden asioiden takia, mutta mainitsinpa samalla tämän flunssan ja lääkäri tsekkasi poskiontelot. Tuttuun tapaan sieltä löytyi sellaisia mörköjä, että antibioottia ja saikkua, olkaa hyvä.

Alunperin tuo lääkärikäynti liittyi siihen, että minulla on ollut viime keväästä lähtien pientä, sitkeätä yskää ja sen syytä nyt metsästetään. Kävin torstaina lääkärissä ja hän määräsi minut laboratorioon verikokeisiin ja keuhkoröntgeniin. Kävin tuolloin niissä, tänään oli sitten tulosten tsekkaus. Röntgenkuvat ovat ihan ok, allergiaakaan ei ollut, tulehdusarvot olivat aavistuksen kohollaan, mutta se voi hyvinkin johtua siitä, että parin päivän päästähän alkoi tämä flunssa oireilla.
Kunhan nyt pääsen tästä flunssasta ja sen aiheuttamasta yskästä eroon, kokeilen mahahappolääkitystä, koska teoriassa se yskiminen voisi johtua jostain varsin erikoisesta refluksitaudin oireilusta. Närästystähän minulla ei juuri ole, se on refluksitaudin yleisin oire ja yskä sieltä harvinaisemmasta päästä, mutta jos tämä onkin jokin todella epätyypillinen tapaus.

Päivän "piristykseksi" löysin tällaisen ohjeistuksen odottaville äideille.

Ei kommentteja: