tiistaina, syyskuuta 01, 2009

Tiistain sirpaleet

Kas niin, tänään on sitten ensimmäiset luennot iltapäivällä. Alkavan koulun kunniaksi sääkin on erinomaisen syksyinen: sateinen, viileähkö, harmaa, märkä. Jalkakäytäviltä voi löytää isoja, lihavia ja kuolleita kastematoja. Yäksis.

Minun läppärirepun tekeleeni on osoittautunut hyväksi pitää selässä, mutta muuten vähän epäkäytännölliseksi. Tärkeitä ja tarvittaessa nopeasti esille saatavia asioita varten siinä ei ole mitään pientä sivulokeroa, jonne saisi nimenomaan lompakon ja nenäliinat. Ne saa aina kaivaa isoista lokeroista. Ja ei se mikään tilaihmekään ole, läppäri, laturi ja mikkikuulokkeet vievät ison osan koko repun tilavuudesta ja tuntuu mahdottomalta että sinne saisi niiden lisäksi vielä iskettyä A4-kokoisen ohuen kansion ja muistikirjan. Ilman läppäriä kyllä menettelee, mutta kun minä ajattelin sitä alkaa kantaa mukanani enemmänkin... Hirmu kivalta tuo reppu kyllä tuntuu selässä, sitä kantaa ihan mielellään vaikka olisi vähän enemmänkin painoa.
Harmittaa vähän, mutta minä en ala kiusata itseäni epäkäytännöllisillä asioilla. Tarttee katsella, millaisia reppuja löytyy kaupungilta. Mustat Samsonitet huutelivat jo houkuttelevasti Sokoksen hyllyilyä, niillä vain on hintaa joltisestikin. Tosin DI vihjaisi eräästä edullisemmasta eikä niin nimimerkistä, joka kuitenkin on yhtä laadukas kuin Samsonite. Muistaisi nyt vain sen nimen vielä.

SIlläkin uhalla, että DI:n nimi ja sitä kautta myös minun nimemi paljastuvat, on pakko mainostaa: Netti-Nyssen Euroopankiertueen blogi. Tuolla se DI menee, olivat eilen kuulemma Lodzissa, Puolassa. Jos aikataulut pitävät paikkaansa, Nyssen ja DI:n siinä mukana pitäisi olla kotimaassa perjantai-iltana. Toivoa sopii, tässä on jo vähän ikävä.
Reissusta löytyy muuten kuviakin.

2 kommenttia:

Outi kirjoitti...

Ne kastemadot ovat minunkin inhotuksen kohteeni. :D

Anonyymi kirjoitti...

Samoin ovat minun inhokkeja...
lisättäköön samaan listaan limaiset etanat, haisevatkin varsin etovalle.
-M-