torstaina, syyskuuta 10, 2009

Työpaikkanurinaa

Töissä sitä taas ollaan, tosin vähemmän pirteänä kuin eilen kotona. Päätä särkee enkä tiedä onko se vaan perinteinen migreeni vai johtuuko se kenties siitä, että joku ontelo päässä on täynnä räkää. Eli siis kannattaako ottaa migreenilääke vai painua kesken päivän peiton alle koisimaan viskipullon, villasukkien ja sipulien kera.

Kirjoitin jo sairaista opiskelijoista koululla, mutta näemmä kyllä opintosa päättäneetkin sen osaavat. Yksi työkaveri tässä pärskii ja tyrskii, joku heitti kysymyksen, että possuflunssaako yrittää pukata. Ei kuulemma, ihan tavallinen flunssa vain.
Ja sitten olet töissä?! Haloo pampula-aivo, mitä sinä teet sairaana töissä? Tiedän 110% varmuudella, että yhden sähköpostin lähettämisellä voisit olla ainakin päivän pois töistä, ilman lääkärintodistusta voi olla yhteensä 3 päivää pois ja lääkärinajankin saa työterveyshuollosta kun vain soittaa ja pyytää. Ni ei, kun tarttee tulla töihin tartuttamaan kaikki loputkin!

Onko tämä jokin lapsiperheiden kosto muulle maailmalle? Jostain syystä nuo "lapselliset" työntekijät ovat lähes joka kerta ne, jotka kaikki räkätaudit, mahataudit ja kaiken muun tarttuvan keräävät itselleen ensimmäisenä ja tulevat sitten työpaikalle levittelemään näitä muiden keskuuteen. Okei, ainakin flunssat kyllä tarttuvat kaiketi jo ennen kuin tauti varsinaisesti on päällä, mutta säälisi nyt sen verran kuitenkin itseään, ettei kipeänä tulisi töihin...

Minä olen kyllä tästä samasta aiheesta purnannut aikaisemminkin, ettei tässä sinänsä mitään uutta ole.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No hei,mä olen ymmärtänyt,että sun työpaikalla on pelkkiä miehiä (kait melkein???) ni eihän suomalainen mies oo sairas vaikka yskii ja pärskii ja levittää juuri silloin pöpöjänsä muihin työkavereihinsa.Nehän tulee töihin vaikka pää kainalossa.
-MUR-MUR-

Sirpale kirjoitti...

Ei toimi tuo teoria tällä kertaa, tuo pärskijä on nimittäin se osaston ainoa nainen minun lisäkseni...