sunnuntaina, syyskuuta 20, 2009

Vääryys!

Ulkona on oikein ihana, aurinkoinen syyspäivä. Olisi aivan täydellistä lähteä sienimetsälle tai ainakin istuskella kaivon kannen päällä auringonpaisteessa natustamassa vasta poimittua, kypsää omenaa,
Ja mitä teen minä raukka?
Lojun sisällä nenääni niistäen! Flunssa iski eilen, aamulla oli jo kurkussa vähän epämääräinen tuntemus ja iltapäivällä sitten alkoi nuhakin. Tänään kurkku on parempi, ei juurikaan enää kipeä, lähinnä vain karhea ja ääni on suorastaan syntisen käreä. Nuha sen sijaan on pahempi, muttei onneksi (vielä?) sitä hermoja raastavaa rikkinäinen vesihana-nuhaa. Vähäsen yskittääkin, poskionteloissa tuntuu selkeästi olevan mösnää, kuumeinen en tunne olevani.
Loikoilen tämän päivän ja yritän sillä parannella itseäni, mutta huomenna on pakko lähteä sen verran liikkeelle, että käymme siskon kanssa pankissa ja minä lähden siitä sitten bussilla Tampereelle. Olotilasta riippuen menen joko töihin tai ilmoitan olevani sairaslomalla. Tiistaina on joka tapauksessa lääkäri muista syistä, joten jos tähän tarvitse lääkärintodistusta, saanen sen samalla kertaa sieltä. Tiistai-illan venäjäntunteja ei kyllä passaisi jättää väliin, mutta minkäs teet jos siltä tuntuu.

Ei kommentteja: