perjantaina, lokakuuta 23, 2009

Älä toimi - päivä

Blogger oli aamusta heti jumissa. Yritin valokuvablogiinkin tehdä aamulla pienen pikapäivityksen, mutta milläs teet kun blogger huutaa ei-oota? Suosikkiblogini Herra Mäykynenkin oli pimeänä vaikka blogilistalla näytti päivittyneen. Perjantaiaamuisin tällaisen vastoinkäymiset nostavat verenpaineen epäterveellisiin lukemiin.

Töihin päästyäni ehdin juuri suunnilleen avata koneen ja erinnäiset softat kun jo paukahti koko talo pimeäksi. Sähkäkatkohan se, ilmeisesti ollut koko Hervanta ja osa muuta etelä-Tamperetta ilman sähköä. Sähköt kuitenkin palautuivat meille muutamassa minuutissa. Tiedä sitten, näissä toimistotiloissa pitäisi olla varageneraattorit kyllä ja toisaalta melko pian sähköjen katkettua syttyivät kyllä turvavalaisimet. Riittääkö generaattorien teho siis vain turvavalaistukseen, kestikö generaattoreiden käynnistys useampia minuutteja vai eivätkö ne toimi? No, mitään katastrofaalista ei kuitenkaan tapahtunut täällä, kunhan istuskeltiin ja ihmeteltiin hetki pimeässä.
Sitten tulivat valot ja jatkoimme istuskelua ja ihmettelyä valoisassa...

Tänään on keskustassa Tampereen valoviikkojen avajaiset ja kaupunki järjestää ilotulituksenkin. Mistään ei kuitenkaan oikein selviä että mihin aikaan tämä on. Luultavasti kuitenkin ennen puolta yhdeksää illalla. Ehkä menemme DI:n kanssa katsomaan.

Ahdistaako lähestyvä joulu? Tsekkaa kissaneitojen Iriksen ja Fernin joulukuusenkoristelu-tutoriaali.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Ihan kun ois ollut maanantai kun ei mikään pelannut, mutta sä pääsit sentään nettiin. Toiset istui vaan kahv.. miettimässä työasioita totta kai, kun ei muuta voinut.

-H-