torstaina, lokakuuta 29, 2009

Hervannan vesitorni

Hervannan vesitorni on paikka, jossa ilmeisesti useampikin yrittäjä on vuosien aikana pitänyt jonkinlaista kuppilaa, kapakkaa, pizzeriaa ja vastaavaa. Paikkahan itsessään on mitä hienoin, näkymää riittää pitkälle yli Tampereen. Valitettavasti torni vain on aika tavalla syrjässä ja mainostus on ollut kehnoa. Asuin vuosia Hervannassa enkä ollut lainkaan tietoinen, että vesitorniin ylipäänsä edes pääsee maisemia katselemaan, saati että siellä on ollut joitain ravintoloita. DI minulle tämän(kin) totuuden kertoi.

Nyt tornissa on taas uusi yrittäjä, siellä majailee pizzeria-kahvila-kebabbila Häränsilmä. Kävimme siellä tänään, minä siis elämäni ensimmäistä kertaa. Varoitan melkein tilaamasta pizzaa ainakaan, oli jokseenkin onnettoman makuista. Kahvia ja jotain pullantynkääkin oli tarjolla.
Maisemissa ei sitten ollutkaan valittamista, vaikka menimme sinne vasta illan pimennyttyä. Ravintolasta pääsee näköalatasanteelle, josta on tosiaan esteetön näkymä joka suuntaan. DI:llä on toivottavasti onnistuneita kuvia sieltä.

Ei kommentteja: