torstaina, lokakuuta 29, 2009

Huijattu

Kerrottakoon nyt alkuunsa, että meillä asuu sukkademoni. Se majailee joko pesukoneessa tai pyykkikorissa ja elättää itsensä syömällä meidän sukkia. Joskus se ehtii syödä koko sukan, joten meillä pyörii lauma parittomia sukkia. Joskus se ehtii vain vähän nävertää sukan kantapäätä tai päkiän kohtaa tai jostain muualta, minkä paljastavat sukkiin mystisest ilmestyneet reiät.

Niinpä saan olla ostamassa sukkia silloin tällöin. Viimeksi poikkesin Anttilassa, josta löytyy sopuhintaisia ja järkeviä sukkia. Viimeksi tosin löysin sieltä myösjotain nättiä: Line collectionin valkoiset sukat, joiden varressa oli nätti ruskea kukkakuviointi. Paketissa oli kaksi paria ja kun löysin heti oman kokoni 39-41, nappasin ne mukaani. Erottuisivatpahan ainakin meidän mustien sukkien armeijasta eikä DI voisi pihistää niitä itselleen (ei hän tosin sitä yleensä tee, koska minun sukat ovat liian pieniä hänelle).
Tänään sitten avasin paketin ja totesin, että joo, onhan tässä kaksi paria, on toki, mutta toinen pari on ihan valkoinen. Mitä hiivatin logiikkaa, luulet saavasi kahdet kukkasukat ja saatkin vain yhdet?
No, päätin kiskoa ne kukkasukat kuitenkin jalkaani. Joko jalkani on pienentynyt radikaalisti sitten viime näkemän tai Line collectionin mittakeppi on ollut mutkalla, mutta koon 39-41 sukan kantapää tuli pitkälle oman kantapääni taakse. Kengännumeroni on 40!

Eihän noita käyttää voi, kelvottomat ovat. DI:kin käyttää vain mustia sukkia, joten en voi muiluttaa noita edes hänelle. Ja niistä kukkakuvioista voisi tulla mutinaa, jos yrittäisinkin.
Kokonaisarvio sukkaepisodista kuitenkin on "hmph".

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mahtoiko ne sukat olla tarjouksessa? Se voisi selittää "maanantaisukat".
-MUR-MUR-

Sirpale kirjoitti...

Ei, eivät olleet edes alennussukat tietääkseni.