maanantaina, lokakuuta 26, 2009

Koekaniini

Sisko soitteli eilen ja kaiken muun puhuttavan seassa sanoi löytäneensä eilisestä Aamupostista ilmoituksen, jolla hyvinkääläinen lääkäriasema hakee migreenipotilaita lääketutkimukseen. Siskolla oli tietysti välähtänyt heti, että perheessähän migreenipotilas ja kertoi tästä minulle. Otin yhteystiedot ylös ja raapustelin jo eilen sähköpostia, että olisin kiinnostunut ja kerroin hieman itsestäni ja migreenistäni.
Tänään sieltä soitettiin heti kymmenen tienoilla, kyseltiin vähän lisää ja toivotettiin tervetulleeksi käymään. Menen käymään Hyvinkäällä 4.11., siellä ilmeisesti jututetaan lisää, otetaan verikokeet, annetaan ohjeet ja kun parin päivän päästä tulokset tulevat, he soittavat vielä ja antavat luvan lääkkeiden käyttöön. Tutkimus kestää pari kuukautta ja luultavasti joudun tuona aikana pitämään migreenistä, lääkkeistä ja sivuoireista päiväkirjaa.

Nähtäväksi jää, miten testattava lääke minun migreeniini vaikuttaa, onko siitä apua, miten paljon, onko sivuvaikutuksia ja niin edelleen. Kuten tuotta työkaveri totesi: testaaja on aina testaaja.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Sirpale kirjoitti...

Ei mainoksia, kiitos