keskiviikkona, lokakuuta 28, 2009

Kynsiä ja kynsi-ideoita

Tässä lähikuva uusimmista eli tänään tehdyistä kynsistä. Nyt kynsiä vähän lyhennettiin, vaikka ne pitkät olivatkin ah, niin ihanat. On kuitenkin tunnustettava, että tätä kirjoittaessani näppistuntuma on hieman parempi kuin niiden sapelien kanssa.


Olen joka tapauksessa iloinen siitä, että löysin aikoinaan tieni nimenomaan Helena Suomisen kynsistudiolle. Sanoin tänään jo hänelle itselleenkin, että on hieno juttu kun hän keksii kaikenlaisia kivoja ideoita mitä minun kynsiini milloinkin tehdään, vaikka minulla itselläni onkin ideat vähän vähissä. Kuten nyt tämäkin design. Minun ideani olivat lähinnä valkoinen ja hopea. Siitä lähdettiin ja siihen lisättiin miltei mustaa violettia, vähän enemmän glitteriä ja valkoisia kuvioita.

Pohdin kynsi-ideoita työkaverini kanssa töiden lomassa ja kahden nörtin ideat tietysti olivat... no, omanlaisiaan. C++-koodia olisi vähän haastavaa kirjoittaa kynsiin. Binäärikoodi oli DI:n idea. Tai sitten kirjain per kynsi-metodilla NERD. Harmi että tester on liian pitkä sana, ei mahdu yhden käden kynsiin mitenkään. Sisäpiirivitsejä edustivat kirjainyhdistelmät WAS (Works As Specified) ja NEBR (Not Enough Business Reason).

Ei kommentteja: