keskiviikkona, lokakuuta 21, 2009

Osta kännykkä, saat joulusiivon kaupan päälle

Vihdoin jotain järkevää kännykkämarkkinoinnissa: osta kännykkä, saat joulusiivouksen kaupan päälle. TeliaSonera tarjoilee tällaista pakettia, valitettavasti en kuitenkaan löytänyt ehtoja mistään, joten en tiedä varmaksi, mitä koiria tähän mahdollisesti on haudattuna.

Joka tapauksessa kuitenkin ideana yksiselitteisen hyvä. Yleensähän erilaiset kylkiäiset ovat olleet jotain tavaraa, yleensä suht turhaa krääsää, ellei nyt just satu olemaan käyttöä esim. mp3-soittimelle, untuvatakille tai muulle tällaiselle. Turha tavara on sitten jäänyt lojumaan kaappeihin tai heitetty roskiin.
Siivouksesta sen sijaan ei tule turhaa tavaraa ja lisäksi se työllistää Suomessa enemmän kuin kiinalainen untuvatakki tai indonesialainen mp3-soitin. Ja kelläpä ei olisi tarvetta siivoukselle? Ja palvelu lienee aina ekologisempi vaihtoehto kuin tavara.

Kun oikein tarkasti miettii, minullahan ei ole ikiomaa kännykkää kuin se yksi vanha ja vähän jo heikkoakkuinen 6085... Siivouksen voisin ottaa joulun alla Nukarille, saisi siivousta koko rahan edestä, kun siellä sitä tilaa piisaa... *punoo lisää katalia suunnitelmia*

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Niin ja DI voisi ostaa toisen kännyn jotta saisitte omaankin huusholliin joulusiivouksen.
Voi, mistähän mää saisin joulusiivoojan meille? Hmm... R!!! Siinäpä pelastus ??
(Älä kerro R:lle)

-MUR-MUR-

Anonyymi kirjoitti...

Saanko mä kertoa R:lle?? ;)