keskiviikkona, lokakuuta 14, 2009

Päivän sirpaleet

Minulla on uusi rakkaus. Eijei, käpälät irti DI:stä, se kokkaa edelleen minulle yksinoikeudella. Kyse on taas uudesta puhelimesta. Vaihdoin tuon jo yli puoli vuotta käyttämäni E66:n nyt uudempaan ja hoikempaan, mustaan E55:een.
Uusi luurini on pieni, tyylikäs, sitä on helppo käyttää, kunhan ensin tottuu siihen half qwerty-näppäimistöön, joka on kyllä hyvä idea, mutta vaatii hieman tutustumisaikaa tavalliseen T9-näppäimistöön tottuneelta. Jos vaihdan jossain vaiheessa takaisi T9:iin, tulen luultavasti repimään hiuksia päästäni näppäimistön takia. Ja ominaisuuksiahan tässä riittää, kaikenlaista löytyy. Kamera tosin on kehnonlainen 3.2 megapikselin viritys, harvoissa E-sarjalaisissa taitaa vielä nykyäänkään olla kovin kummoista kameraa, nehän ovat pääasiassa yrityspuhelimia. Kalenteri on hyvä, profiilit saa ajastettua, musiikkisoitinkin on ihan kelvollinen ja mikä parasta, tähän sopii 3,5 millin kuulokeblugi, toisin kuin E66:een.
Mutta vähän totuttelua vaatii siirtyä slide-puhelimesta tavalliseen. Yhtäkkiä näppäimiä ei saakaan lukkoon vain sulkemalla sliden. Eikä puheluun voi vastata avaamalla sliden eikä lopettaa puhelua sulkemalla sen...

-----
Kävin tänään lääkärissä, kyse oli nyt kurkku-/korva-/nenä-erikoislääkäristä, jolle yleislääkäri minut siis lähetti löydettyään poskiontelokuvistani varjostumaa ja jotain polyypin näköisiä juttuja. Erikoislääkäri katsoi nenän, kurkun, korvat ja kuvat, kyseli ja mietti ja lopulta määräsi minut tietokonekuvaan TAYSiin. Kutsu kuvauksiin tulee tässä joskus. Ei lääkäri nykyisillä tiedoilla osannut sanoa että onko siellä polyyppi vai ei ja että mikä nyt oikeasti on vialla, kun yskittää ja tuhistaa. Kuvausta odotellessa siis.

-----
Nyt on löytynyt Ford Fusion, joka kelpaisi DI:llekin: 2010 Ford Fusion ja Fusion Hybrid. Kieltämättä kyllä ihan kivannäköisiä, mutta ei noilla ole kyllä ulkoisesti mitään yhtenevää nykyisen Fusionin kanssa.
Katselin tuossa noita featureita, niin tuo Blind Spot Detection System ainakin kuulosti ihan kätevältä. Parkkitutkakin on varmasti kiva juttu, mutta ei se kyllä mikään uusi keksintö ole... No, ehkä niitä ei ole aiemmin saanut Fordeihin ja voihan olla että se tulee uudessa Fusionissa olevaan vakiona.

-----
Avaruutta on tutkittu 50 vuotta. Sen kunniaksi netistä löytyy Aurinkokunnan kartta, johon on merkitty kaikki tutkimussatelliitit sun muut, jotka on lähetetty tutkimaan eri planeettoja ja niiden kuita.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jos niitä vanhoja kännyjä kovin rupee kasaantuun sinne Sun nurkkiis, niin voit lähettää niitä tänne Ruokolahdelle. Tää oli R:n kommentti,en tiiä kyllä mitä hää niillä tekis kun korviakin on vain kaks.

-MUR-MUR-

Sirpale kirjoitti...

Ne on kaikki työpaikan puhelimia mitä minulla on ollut, että ne palautuvat työpaikalle kun kyllästyn niihin.

Anonyymi kirjoitti...

No,niin mää vähän (ei kun mie tietysti)pelkäsin.(yritän kovasti opetella tämän paikan kiä
ltä,mutta kun aina lipsahtaa se Treen kiäli)
-MUR-MUR-

Sirpale kirjoitti...

Tähän blogiin kelpaa tampereenkiälisetkin kommentit :)