torstaina, lokakuuta 01, 2009

Terveisiä lääkäriltä

Kyllästyin tänään tähän köhimiseen, tukkoisuuteen ja yleiseen väsymykseen ja painelin lääkärille, taas kerran. Kuten arvattua, poskionteloissa oli edelleen tulehdus valloillaan, se kolmen päivän antibioottikuuri ei auttanut. Sain nyt lisää antibioottia, tällä kertaa peräti kymmeneksi päiväksi. Sillä pitäisi lähteä, jos millään. Lisäksi sain Aerinaze-nimistä nuhalääkettä, jonka pitäisi helpottaa hengittämistä.
Näiden nyt pitäisi sitten auttaa ja se olisi enemmän kuin suotavaa, koska jos tulehdus ei tällä mene, lääkäri sanoi että sitten saatetaan joutua punkteeraamaan. Minulta ei ole koskaan punkteerattu poskionteloita, mutta minulla on vahvat epäilyt siitä, ettei kyseessä ole mikään miellyttävä operaatio. En siis haluaisi tutustua moiseen temppuun nytkään.

Näiden lisäksi sain myös lähetteen poskionteloiden röntgeniin, tarkistavat onko siellä kaikki ok vai löytyykö jotain poikkeuksellista. Kun minulla kuitenkin on tässä jo parin vuoden ajan ollut likimain kai joka kerta flunssan yhteydessä aina poskiontelotulehdus. Lääkäri soittaa maanantaina ja kertoo, mitä kuvista löytyy. Samalla myös tsekataan ensimmäisen kerran, miten lääkekuuri on vaikuttanut köhään ja yleiseen olotilaan. Peukalot ja kaikki pottuvarpaatkin pystyyn, että tämä tästä paranisi.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Voisit syödä maitohappobakteereita noin pitkän kuurin aikana.Maha voi mennä sekaisin.Kokemusta on!

-MUR-MUR-