maanantaina, lokakuuta 26, 2009

Vielä raiskauksista

Tämä on jonkinnäköinen jatko-osa edelliseen raiskaus-aiheiseen postaukseen.

Joka tapauksessa miehet ovat kovasti aktiivisia keskustelijoita näissä raiskausasioissa. Usein suhtautuminen on kuitenkin lähinnä tyyliä "Kyllä naisen olis pitänyt tajuta pitää itsestään parempi huoli", "Mitäs pukeutui niin viekoittelevasti?" tai vielä pahempaa: "Se huora halusi sitä kuitenkin", "Sai mitä ansaitsi". Jotkut huumoriveikot vetävät mukaan vielä "Kyllä mää vaan olisin onnellinen, jos joku nainen tulis ja raiskaisi mut, röhöhöö". Raiskaus ei ole paha juttu olenkaan, eijei.

Yllättäen keskustelun sävy muuttuu aivan päinvastaiseksi, jos raiskaaja onkin maahanmuuttaja.
Ai että, silloin ollaan kollektiivisesti loukkaantuneita naisen puolesta. Ei kukaan silloin muista noita äsken mainittuja kommentteja, silloin tapahtunut raiskaus on maailman hirvein ihmisoikeusrikos, jonka tekijää pitäisi saada laillisesti kiduttaa ja raiskata ja tappaa! Niin mielenkiintoisia rangaistusehdotuksia keskustelupalstoilla satelee mamu-raiskaajalle, että niihin on todella käytetty mielikuvitusta. Sadismi on lievä sana. Silloin, mutta vain silloin suomalainen, miehinen mies nousee kuvaannollisesti barrikadeille puolustamaan suomalaista naista.
Nyt raiskauksesta onkin tullut koko kansakuntaa järkyttävä rikos.

Ergo: valkoinen mies saa raiskata valkoisen naisen. Musta mies ei saa.
Valitettavasti valkoisen miehen raiskaama nainen on ihan yhtälailla raiskattu kuin jos asialla olisi maahanmuuttaja. Tämän miehet tuntuvat unohtavan liian usein. Ei värillä väliä ole ainakaan tässä tilanteessa.

Ei kommentteja: