keskiviikkona, lokakuuta 07, 2009

Virallinen tiedote

MikroPC:n uutisista löytyi juttu, jonka mukaan yhdysvaltalaisten bloggarien tulisi selvittää julkisesti kaikki materiaaliset sidoksensa, ts. heidän tulee kertoa, jos he saavat tuotelahjoja tai palkkaa yritykseltä, jota tai jonka tuotteita he käsittelevät blogeissaan.

Tehtäköön nyt siis tämä selväksi kaikille lukijoille.
Blogini ansiosta en ole saanut miltään taholta minkäänlaisia raha- tai tuotepalkkioita tai hinnanalennusta tuotteista tai palveluista. Kaikki suositukset tai epäsuositukset, joita olen tässä blogissa antanut, ovat henkilökohtaisia mielipiteitäni, joita ei ole sponsoroitu miltään taholta.

Rahapalkkani saan firmalta, jonka nimeä en paljasta suoraan ja jonka tuotteista tai palveluista en ole blogissani puhunut.

Avomieheni sidoksista ja hänen saamistaan mahdollisista palkkioista tai hinnanalennuksista en ole tietoinen eivätkä ne tähän blogiin liity millään tavoin.

Jään kuitenkin kuulolle, jos esimerkiksi Gastropubien ketju tai Ford haluaa tehdä kanssani sponsorisopimuksen. Tästä tiedotetaan sitten erikseen. Ei kannata ehkä pidätellä henkeä sitä odottaessa...

Ei kommentteja: