keskiviikkona, marraskuuta 18, 2009

Keskiviikon kuulumiset

Sain tänään aamupäivästä ottaa vihdoin ja viimein tehoavan migreenilääkkeen, mutta ei tämä päivä silti mitään hurraamista ole ollut. Migreeni on yrittänyt varoitella itsestään vähän väliä. Ei se mitään, minulla on täsmäaseet käytössäni nyt. Mutta oli viimeinen kerta kun jätän migreenin hoitamatta ajoissa. Eli siis ensimmäinen ja taatusti viimeinen kerta kun osallistun mihinkään lääketutkimukseen. Kiva jos tästä tulee jollekin instanssille olemaan apua tai hyötyä, mutta minulle riitti tämä kerta. Kiitoksia.

Kävin tänään TAYSissa kuvauttamassa poskionteloni. Jossain vaiheessa sitten tulee kutsu lääkärin pakeille ja siellä sitten selvinnee, mitä poskionteloistani oikeasti löytyy. Saatan jopa joutua leikkauspöydälle.
Ihmettelen hieman kuitenkin saamaani kutsukirjettä, siinä nimittäin mainittiin, että tuota kuvausta varten tulisi varata aikaa tunnista puoleentoista tuntiin. No, pääsin kuvaukseen vartin aikataulusta myöhässä, mutta itse kuvaukseen ei mennyt kuin maksimissaan kymmenen minuuttia!

Poikkesin samalla reissulla myös keskustassa, etsiskelemässä jotain vaatteentynkää perjantain pikkujouluja varten. Lorellaan kipaisin ensimmäiseksi ja löysin sieltä sellaisen ihajjees-yhdistelmän, mustan kiiltäväpintaisen topin ja siihen soveltuvan huivin. Kokonaishinta oli vähän kallis enkä ollut ihan täysin vakuuttunut, että kyse on nyt just siitä oikeasta vaatekappaleesta, jota ilman en voi elää. Totesin kuitenkin kokemuksesta, että jos en nyt tuota ota, niin Murphyn lain mukaan en löydä mitään muutakaan ja sitten kun palaan takaisin, ei niitä toppeja ole enää jäljellä ainoatakaan. Ostin siis topin ja huivin.

Ajattelin käydä kuitenkin vielä Adatossa, kun se on siinä vieressä, ihan vain katsomassa. Harvoin olen sieltä mitään yläosaa löytänyt, housuja kyllä useinkin. Joo, Murhpyn laki iski, nyt vain toisin päin. Sieltä löytyi se ainakin likimain täydellinen toppi, joka toimii jakun kanssa loistavasti. Ja hintakin oli suunnilleen puolet Lorellan topin ja huivin hinnasta. Mitä siinä muuta kuin ostin sen pois ja marssin takaisin Lorellaan: "Moi taas. Tota... Mä haluaisin oikeastaan sittenkin palauttaa nää". Onneksi palautus onnistui.

Ostamani toppi on pohjaväriltään valkoinen ja siinä on jonkinlainen musta-vihreä leopardikuvion tyyppinen kuviointi. Eläinkuvioiden paluutahan on povattu jo pitkään, mutta tuo ei siis todellakaan ole mikään perinteinen leopardikuosi. Enkä näytä se päällä Riitta Väisäseltä. Se vihreä on lisäksi lähestulkoon samaa sävyä kuin mitä pokistani löytyy ja lisäksi minulla on vihreitä koruja, joten asusteita ei tarvitse enempää säätää. Vihreä käsilaukku olisi tietysti vielä kirsikka kakun päälle, mutta se voi olla liikaa vaadittu. Joka tapauksessa näin pikkujouluaikaan tuntuu olevan aika mahdotonta löytää muunvärisiä kuin mustia tai muuten tummia vaatteita ja asusteita.

Ei kommentteja: