maanantaina, marraskuuta 23, 2009

Sirpaleita

Olen tainnut tälläkin mainita joitain kertoja kahvila La Famillen, joka sijaitsee Aleksis Kiven kadulla lähellä Finlaysonin porttia. Se on viihtyisä kahvila, joka tarjoaa luultavasti Tampereen parhaat lasagneannokset ja herkullisimmat kakut. Joka tapauksessa olen niin ihastunut paikan kakkuihin, että päätin kysyä sieltä kokonaista kakkua myös viikonlopun juhliini. Se onneksi onnistui ja lauantaiaamuna kävin hakemassa varaamani mansikka-valkosuklaa-juustokakun. Se oli aivan herkkunamia, jos minulta kysytään. Suosittelen!
Kakkuja ei kuitenkaan noin vain taida sieltä saada, vaan itse ainakin soitin ja varasin kakkuni etukäteen.

-----
Lähdin kakun kanssa sitten kohti Hervantaa ja ajattelin, etten ainakaan bussiin mene sitä tuhoamaan. Nappasin Frenckellin tolpalta taksin. Kakku majaili matkan ajan sylissäni. Kuljettaja suhtautui kakun kuljetukseen suurella vakavuudella, kiihdytykset ja jarrutukset sujuivat erittäin rauhallisesti eikä mutkissakaan juuri hurjasteltu. Lisäksi katse kiersi jatkuvasti peilejä siltä varalta, että jostain suunnasta tulee jotain yllättävää.
Erinomaista huolellisuutta taksikuskilta, kiitoksia!

-----
Minulla on nyt ollut omat kynnet kokonaiset kolme vuorokautta ja tähän mennessä kaksi on jo lohjennut. Lisäksi en voi/uskalla tehdä mitään, koska pelkään kynsieni puolesta. Voi että, kyllä rakennekynsillä rapsuttelin ja kaivelin kaikkea, ei haitannut yhtään, mutta nyt olen avuton ilman muovikynsiäni. Jotenkin nurinkurista, eikö?
Laitoin jo Trindin kovettavaa Nail-Repairia kynsiini ja toivon, että se vähän auttaisi. Hankin perjantaina Stockmannilta myös kivoja pieniä kynsitarroja, joita piti tietysti heti kokeilla. Taidan ottaa kuvat kynsistäni ennen kuin ne kaikki lohkeavat.
Lisäksi joudun lukemaan parin blogin kynsienhoito-ohjeet läpi, koska olen viimeisen vuoden aikana selannut kaikki kynsiaiheiset postaukset ohitse ajatellen, etteipäs kuulu minulle, kun ei tarvitse tehdä mitään näille hienoille kynsilleni. Nyt sitten tarvitsee. Jonkin bufferiviilan tarvitsisin kai. Värillisiä lakkoja löytyykin varastoista vielä ainakin jotakin. Taidan toivoa lisää tuota Trindin kynnenkovettajaa joululahjaksi.

Ei kommentteja: