tiistaina, marraskuuta 03, 2009

Viskinpiilotusoperaatio

Työkaverit tuossa puhuivat tilaavansa viskiä nettikaupasta Saksasta, missä hinnat ovat huokeammat (ainakin jos pullot eivät jää tulliin) ja valikoima laajempi kuin Suomessa. Minulla välähti tuolloin , siitäpä DI:lle oiva joululahja! Pitkään mietittyäni, selattuani, googletettuani ja häiriköityäni työkaveria päädyin erääseen viskiin, joka todennäköisesti on vähintäänkin kelvollinen. Se on myös sellaista, ettei sitä Alkon hyllyistä löydy, mahtaneeko saada tilaamallakaan.

Tilaus tehdään tänään tai huomenna ja toimitusaika on viikosta kahteen. Pikkuongelma: jouluun on kuitenkin vielä puolitoista kuukautta aikaa. Miten minä pidän viskipullon pois DI:n silmistä siihen asti? Mihin minä sen piilotan niin ettei hän löydä pulloa?
Työpöytäni laatikot ovat niin täynnä ettei niihin yksinkertaisesti mahdu. Pullo laatikoineen voi myös olla niin iso, ettei se mahtuisi muutenkaan. Vaatekaappiin vaatteiden sekaan? Liian riskialtista, DI kyllä saattaa viedä minun vaatteita kaappiin ja huonolla tuurilla löytää pullon. Tietenkin käärin pullon johonkin pakettiin tai muuhun ettei siitä nyt ihan heti näe, että jaa, tuota merkkiä, mutta silti olisi kiva säilyttää yllätys loppuun asti.
Yöpöydän laatikko on ilman muuta liian pieni ja siihen ne ideat sitten loppuivatkin.

Pitäisiköhän pyytää työkaverilta säilytyspalvelua jouluun asti...

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Jemmaa se puteli varaston kanahäkkiin kaiken "roinan" sekaan/taakse.
-M-