maanantaina, joulukuuta 07, 2009

DI:n synttärilahja

Vaikka virallinen 30-vuotissyntymäpäiväni olikin jo 3 viikkoa sitten, ei DI ole antanut vieläkään lahjaansa eikä edes paljastanut, mikä se on! DI kyllä ilmoitti jo etukäteen, että hänen lahjansa myöhästyy sitten, mutta olisi se ryökäle nyt voinut edes kertoa, mikä se on...
Se ei kuulemma ole rollaattori, nukkekoti, keinutuoli eikä atk:ta. Jälkimmäinen on arvokas tieto, koska arvailulistallani oli läppäri aika korkealla. Tosin ei olisi luultavasti mitään syytä, miksi läppärin hankkimisessa olisi kestänyt näin kauan. Ei sillä, läppäri olisi ollut kyllä ihan kiva lahja. DI tuossa juuri pohdiskeli ääneen, että miksi ihmeessä hän ostaisi jotain tietotekniikkaa jollekin 30-vuotislahjaksi. Keksin siihen hyvän syyn: jos se kolmikymppinen on nörtti! Mutta ei.

Tällä viikolla on kuulemma jo mahdollisuuksia saada se lahja, joten en malta pysyä nahoissani. Se on kaiketi jokin vähän isompi hankinta, koska se kattaa samalla kertaa sitten joululahjankin. En voi ymmärtää, mikä se oikein voi olla, jos kerran ei läppäri. Eikä linux-puhelin, ei sillä että olisin sellaista halunnutkaan, kun tulin ostaneeksi sen E55:n.
Koru voisi tietysti olla yksi vaihtoehto, tosin kyllä mietin, että minkä korun tilaaminen edes ulkomailta kestää viikkoja. Ellei sitten jotain teetetä ihan yksin minua varten. Toisaalta DI on kyllä antanut minulle koruja jo useasti, joten voisi olla että tällä kertaa hän on keksinyt jotain muuta. Koska DI:ltä eivät yleensä ideat lopu kesken, voin vain toivoa, että se lahja nyt kertakaikkiaan tulisi tällä viikolla.

1 kommentti:

Villikissa kirjoitti...

Minuakin alkoi jännittämään, että mitä oikein saat...