lauantaina, joulukuuta 12, 2009

Hanabi testattu

Mainitsin joitain aikoja sitten blogissani, että Marusekin omistaja/perustaja on avannut Tammelan puistokadulle uuden paikan, ramen-ravintola Hanabin (Hanabi eat.fi:ssä) ja sen yhteydessä ja japanilainen kauppa Kaede. Poikkesimme tänään DI:n kanssa Hanabissa syömässä ensimmäistä kertaa, Kaede oli tainnut mennä jo kiinni.

Yleisenä mielipiteenäni voisin sanoa sen, että vaikutti tämän kokeilun perusteella viihtyisältä, laadukkaalta ja edulliseltakin paikalta, jos tosin en nyt välittömästi rakastunut korviani ramen-ruokaan. Ihan hyvää se kyllä oli, ei sen puoleen. Kymmenellä eurolla sain ison kulhollisen nuudeleita, joiden seassa oli kalapalloja (vaihtoehtona kana, sika tai kasvis), kananmuna, sokeriherneitä, herkkusieniä, merilevää, kaalia ja herkkusieniä. Nämä kaikki lilluivat valitsemassani miso-liemessä. DI tilasi ihan perusramenin misoliemellä, kanalla ja XL-kokoisena ja sai myös suuren kulhollisen ruokaa eikä siihen enää mitään lisukkeita olisi tarvinnutkaan. Ehkä kuitenkin jatkossa en itse tilaa sitä XL-kokoa, joka oli kyllä varsinainen XL. Pienemmänkin luulisi riittävän. Lisukkeita on sitten mahdollista tilata annokseen mukaan oman maun mukaan.

Jos 5 tähteä olisi maksimi, Hanabi saisi ensikäynnin perusteella ainakin kolme tai kolme ja puoli tähteä. Ilman muuta suosittelemisen arvoinen paikka!

Ei kommentteja: