keskiviikkona, joulukuuta 16, 2009

Lisää sirpaleita

Systerin kanssa eilen höpötettiin puhelimessa ja tuli puheeksi ensi viikonloppu, kun hän pitää silloin yhdistetyt tuparit-synttärit-pikkujoulut. Pöytä olisi siis Espoossa koreana lauantaina. Tuli samalla puheeksi myös se, että jos DI:n kanssa noutaisimme auton jo perjantaina ja menisimme käymään Nukarilla samalla, mistä taas luonnollisesti seuraisi se, että jonkun pitäisi ajaa varmaan sitä autoa. Ja talvikelillähän ei systerin sanojen mukaan opi ajamaan muuten kuin ajamalla, minkä tietysti tiesin jo ihan itsekin. Jostain kolosta vain pitäisi saada kerättyä sitä paljon puhuttua rohkeutta.

Minulla onkin suunnitelma. Menen kysymään autokoululta yhtä irtotuntia, jos löytyisi aikaa tänään, huomenna tai perjantaiaamuna. En ole syyskuun jälkeen ajanut sitten kilometriäkään, joten ihan jo pieni muistivirkistyskin olisi paikallaan. Todennäköisesti en saisi autoa liikkeelle edes kesäkelillä tai ainakin se sammuisi noin puolen tuhatta kertaa ja sitten talvikeli on vielä oma lukunsa. Niin että jos pääsisi pienelle harjoittelurundille sellaisella autolla, josta edes puolikas ei ole minun...

----
On minulla muutakin asiaa, jonka takia joudun lähtemään lämpimistä sisätiloista ulos hyytävään pakkaseen. Nimittäin joululahjat. Pari pientä itemiä olisi vielä listalla ja sitten pari kysymysmerkkiä, joihin pitäisi keksiä jotakin. Helpommin sanottu kuin tehty. Osa lahjoista pitäisi saada perjantaihin mennessä kasaan, koska viemme ne perjantaina Espooseen, saadaan lahjat sitten äidin kyytiin hyvissä ajoin ennen joulua.

----
Olen eilisen naureskellut itsekseni niin että unohdin ihan potea päänsärkyäni. Kyllä on taas moraalin perusteita järkytetty, kun marketteihin tulee dildoja ja hierontaöljyjä. K-ketjun kaupathan (ainakin ne isommat) ottavat valikoimiinsa RFSU:n seksivälineitä ja siitä on nyt viime päivinä uutisoitu.

Asiasta seurannutta kohua ja nettikeskustelua on ollut suorastaan hauska seurata. Voi sitä paheksumisen määrää! Moraalitonta! Törkeätä! Ala-arvoista! Ja mitä lapsille tapahtuu kun tällaista härskiä tavaraa tuodaan heidän silmiensä eteen?

Juu, lapsiin on aina hyvä vedota kun ei haluta itse myöntää olevansa ahdasmielisiä. Lapset sitä ja lapset tätä ja traumoja saavat. Voi voi. Luultavasti kuitenkin joku nätisti pakattu dildo (jota ei ehkä suoranaisesti paketista edes näe?) on lapsista varmaan huomattavasti vähemmän kiinnostava kuin jokaisessa marketissa metritolkulla lehtihyllytilaa vievät "alan" lehdet. Puhumattakaan kondomeista, joita niitäkin myydään sopivasti puristavina tai juomullisina versioina jopa ihan tavan marketeissa.

Sitä paitsi nämä dildot tuskin tulevat ihan lasten leluhyllyn viereen. Tosin pikkupiru päässäni kyllä ehdottelee, että siinähän niiden soveliain paikka olisi, aikuisten ja lasten lelut nätisti vierekkäin! Hyvinhän dildo sopisi sinne tappajarobottien ja anorektikkobarbien sekaan.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ei ole yhtään hullumpi ajatus ajaa nyt talvikelillä autokoulun autolla muutama ajotunti.Muistuu mieleeni omat ylimääräiset ajotunnit,ne olivat tosi tarpeen.
Nytkään eivät lisätunnit olisi hullummat jos tarvisi ruveta ajamaan tuota "linja-autoa".En saisi sitä ensinnäkään pois pihasta.On se sitten ajettu sinne kumminpäin tahansa niin aina pitäisi peruuttaa sitä "onnikkaa" ja se ei mun taidoillani onnistuisi.
-MUR-MUR-

Anonyymi kirjoitti...

Molemmille tiedoksi: ajamaan opii vain ja ainoastaan ajamalla, siihen ei ole oikotietä. Siten minäkin opin ajamaan, vanha fiatin(romu, se mun eka kärry) kelasi kilometrejä aika tavalla ennenkuin lopulta levisi kokonaan. Kaiken oppii harjoittelemalla.
-M-

Sirpale kirjoitti...

Ja minä varasinkin jo perjantaiaamuksi ajotunnin autokoululle. Pyysin ajattamaan kaikki keljuimmat ja liukkaimmat paikat läpi. Että jos sitten on viikonlopun lehdessä uutinen että perjantaiaamuna koko Tampereen liikenne joutui kaaokseen kun joku onneton tumppu liukasteli autonsa poikittain Rautatienkadun mäkeen, niin se olin sitten minä :)

Anonyymi kirjoitti...

Muista nyt, että sulle on se kortti joskus myönnettykin eli et ihan toivoton ole :D. Mutta totta se on että jos on kauan ajamatta niin unohtaa siinä väkisin asioita. Kertaus ei varmasti olisi pahitteeksi monille muillekaan.
-H-