perjantaina, tammikuuta 22, 2010

Lisää sirpaleita

Tämä räkätauti taisikin sitten olla aika kesy esitys, koska tänään tunnen oloni jo paljon paremmaksi. Nenäkään ei ole enää tukossa eikä aivastuta vaan ihan kuin olisin jo toipumassa. Vielä eilen olin ihan varma siitä, että poskionteloissa on taas kerran tulehdus, tuntui ihan siltä, mutta tänään en ole enää varma asiasta. Katselen siis viikonlopun yli ja jos vielä ensi viikolla tuntuu jotakin, marssin sitten lekuriin.
Aika siedettävä tauti oli, ei kuumetta, ei mitään pitkää, kamalaa vesihana-tukkonenänuha-vaihetta eikä muutakaan kovin kamalaa.

----
Keskiviikkoiltana kaivautui räkäisistä aivoista ajatus, koskien DI:tä. Miten ihmeessä DI ikinä viitsii katsella tällaista: virttyneet verkkarit, villasukat, DI:n t-paita, hiukset pystyssä, silmät verestää, nenä punoittaa, naama näppylöillä ja lisäksi niistin puolen minuutin välein ja kiroilin loput ajat. DI ei oikein osannut selittää.
Repomiehen täytyy olla oikeassa: "Rakkaus on sokea. Lisäksi se kuulee huonosti ja sillä on kihti ja reuma". Tai jotain.

----
Kyllästyin tuossa menneellä viikolla lopullisesti F-Securen virussoftan jumittamaan koneeseeni ja vaihdoin virussoftan Avast! Home Edition - virussoftaan, jonka, kuten näkyy, bongasin Tietokone-lehden uutissivuilta. F-Secure vei aivan järkyttävästi muistia ja koneeni oli ihan jumissa aika ajoin sen takia. Tämä Avast! on huomattavasti kevyempi käyttää.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sanos muuta,oon mäkin vähän ihmetellyt, että miten R viitsii katella joka päivä meikäläisen muotoja - on nimittäin himpun verran enemmän kiloja tullut lisää siihen nähden, mitä oli 12vuotta sitten kun tavattiin eka kerran.On tietty tullut noita ryppyjäkin.Oon joskus tätä ihmetellyt ääneenkin - sain vastauksen:"Rupsahda rauhassa rakkaani".
-MUR-MUR-

Anonyymi kirjoitti...

Kuulehan MUR, rakas ihminen olet, olisit sitten minkä kokoinen tahansa. R ajattelee varmasti samoin.
-M-