maanantaina, helmikuuta 08, 2010

Tukkoinen parkkipaikka

Tätä minä niin kuin tarkoitin tuolla eilisellä kirjoituksella siitä, että parkkipaikka on tukossa (pahoittelen kännykkäkameran kuvanlaatua):


Minun pitäisi siis saada pujotettua auto tuohon Mazdan viereen, kuono suoraan kohti noita jalkakäytävällä seisoskelevia koiranulkoiluttajia. Kuvan oikeasta alareunasta lähtevä auton renkaan jälki on eilisen yrityksen tulosta, Fusionin vasen kylki oli nippa nappa irti naapurista, joten tilaa tuossa auton ja lumikasan välissä ei ole turhan paljon. Ehkä auton sinne saisi, mutta sen peruuttaminen pois törmäämättä joko naapuriin tahi lumikasaan voisi olla jo haasteellisempi temppu.
Jos sitä auton jälkeä seuraa suunnilleen kuvan keskivaiheille, huomaa jäljen syventyvän. Siitä on lykätty auralla lunta kasalle siten, että tuohon parkkipaikalle lunta on kuitenkin jäänyt semmoinen parikymmentä senttiä. Enpähän uskaltanut ajaa Fusionia yhtään tuon pidemmälle, pelkäsin että se jää kiinni.

Soittelin tänä aamuna huoltoyhtiöön asiasta, mutta mitään ei ole tapahtunut ja hemmetti soikoon, parkkipaikan olisi pitänyt olla siivottu jo viikko sitten, kun sen sain! Kävin juuri katsomassa ja otin samalla nuo kuvat. Mitään ei ole tehty...

Pari muutakin asiaa tuon parkkipaikan sijainnissa murehdituttaa. Ensinnäkin tuosta kuvasta jo näkee, että tuolta jalkakäytävältä nousee juuri tuosta kohtaa polku parkkipaikalle. Juuri meidän parkkiruudun kautta, kiva. Valitettavasti siitä vain ei taida mahtua kulkemaan lastenvaunujen kanssa (semmoisillakin siitä oli jälkien perusteella menty!) kunhan nyt saan autoni siihen. Toivottavasti kukaan ei yritä ja samalla naarmuta Fusionia, naarmut maalipinnassa eivät kuulu toivelistani kärkeen.
Lisäksi tuo oikeassa reunassa näkyvä lumikasa on tietysti lasten mielestä kauhean kiva leikkipaikka ja taas on Fusioniparka tulilinjalla. Puhumattakaan siitä, että jos vaahtosammuttimen kokoisia naperoita ilmaantuu maisemiin juuri silloin kun olen peruuttamassa autoa pois ruudusta. En halua edes ajatella! Henkilökohtaisesti olen kyllä sitä mieltä, että parkkipaikka ei ole leikkipaikka, vaikka miten kivoja kinoksia olisi siellä.

Olemme siis edelleen vieraspaikalla ilman lämmitystä... Perkeleet.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ilmoita huoltoyhtiölle,että sentinsenttiä ei tule maksua parkkipaikasta niin kauan kun se lumikasa on paikoillaan.Tai jos olet jo ehtinyt maksamaan siitä niin vaadi rahat takaisin siltä ajalta kun lumet pysyy sun parkkipaikalla.
-MUR-MUR-

Sirpa kirjoitti...

No tämän kuun parkkipaikan maksua ei ole maksettukaan vielä eikä kyllä maksetakaan, jos pikaisesti ei ala tapahtua jotakin. Tosin ei se maksu ole kuin 7€/kk... Soittelin tänä aamuna uudemman kerran ja sain lupauksen, että laitetaan asiaa eteenpäin.

Anonyymi kirjoitti...

Ne mukulat kyllä vihaa sua jos viet niiden laskettelupaikan :D. Peri huoltoyhtiöltä myös bensakulut, kun et saa autoa lämmitykseen. Luulis että alkaisi auraaminen kiinnostaa.
-H-

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä tänä talvena lunta riittää tenaville vaikka yks kasa häviääkin,edelliseen kommenttiin vedoten.
Eikä se oo rahamäärästä kiinni,se on periaatteesta,ei tekemättömästä työstäkään palkkaa makseta.
-MUR-MUR-

Anonyymi kirjoitti...

Mikäs on parkkipaikan kohtalo tänään keskiviikkoiltana?
-MUR-MUR-

Sirpale kirjoitti...

Parkkipaikka aurattiin auki eilen, sen jälkeen kun valitin siitä toistamiseen kiinteistönhuoltoyhtiöön ja eilisen aikana se sitten aurattiin kunnolla auki. Nyt saa auton hyvin paikalleen ja piuhan päähänkin.