sunnuntaina, toukokuuta 30, 2010

Euroviisut, nääh

Muutamana viime vuonna olen seurannut hyvinkin tiukasti Euroviisuja, mutta tällä kertaa ei oikein kiinnostanut. Ensimmäinen syy oli Suomen edustaja, Kuunkuiskaajat, jolle minä en lämmennyt oikeastaan asteen puolikastakaan. Olihan se kyllä aika kiva kappale ja niin päin pois, mutta silti... ei. Se, että Suomi ei päässyt jatkoon semifinaalista, ei ainakaan lisännyt kiinnostusta. Ja kuuntelin etukäteen noita kappaleita läpi jonkin verran ja totesin, etten pysy hereillä. Nyt oli selkeästi jokin nyyhkyveisu-/balladi-vuosi menossa ja vaikka ne teknisesti ottaen kauniita ovatkin, niin minä pidän vähän räväkämmästä musiikista.

Enkä kyllä katsonut tuota finaaliakaan kuin vähän sivusilmällä. Niin minulta jäi näkemättä esimerkiksi Saksan esitys, joka lopulta sitten voitti, aika ylivoimaisestikin. Vaikken minä kyllä ymmärrä että mitä niin ihmeellistä siinä kappaleessa oli. Omia suosikkejani olisivat ehkä Molvoda, Kreikka, Turkki (hienosti toinen, jee!), Islanti, Bosnia & Herzegovina ja ehkä Ranskakin, mutta kuten sanottu, en todellakaan ole kuunnellut kaikkia kappaleita.

Eli näin tänä vuonna, toivottavasti ensi vuonna on vähän kiinnostavampaa menoa. Eikä osu mikään it-kurssi samaan aikaan semifinaalien kanssa, kuten tänä vuonna.

Ei kommentteja: