keskiviikkona, kesäkuuta 16, 2010

Flunssa yrittää käydä hermoille

Tämä versio onkin varsin ärsyttävä flunssa! Ei se flunssana kovin kummallinen ole, ei ole edes nostanut niitä viime vuodelta tuttuja 39 asteen kuumelukemia (en ole juuri mittaillut, kun ei ole tuntunut olevan aihetta) ja nuhakin on toistaiseksi ollut ihan siedettävä, mutta muuten olo on ollut varsin kettumainen.

Viime yö kävi hermoille, kun en saanut nukuttua, mutta kuitenkin väsytti niin etten jaksanut lukeakaan. Asiaan varmasti vaikutti sekin, että nukuin eilen aika paljon päivällä. Eilen oli tosi väsy päivä, en jaksanut tietokoneellakaan istua kuin pari tuntia iltapäivästä, muun ajan lojuin sängynpohjalla lukien tai nukkuen. Tai horrostaen, josta en tiedä oliko se oikein nukkumista vai ei. Aamulla oli paha olo, joka onneksi loppui oksentamiseen eikä se paha olo ole tullut takaisin. Ihmettelen vain, mistä sekin johtui.

Iltasella iski yskä. Ei sellainen perinteinen kurkkua kutittaa-yskä vaan nielussa ja syvemmälläkin alkoi rahista ja rohista ja sitten oli pakko yskäistä kunnolla, jolloin sieltä irtosi kamalasti limaa. Muutama hengenveto yskimisen jälkeen meni ihan hyvin, mutta sitten krohina ja pihinä jatkui uudelleen. Kunnes oli taas pakko yskäistä ja taas pienen hetken ok ja taas alusta... Yritäpä siinä sitten nukkua, kun soppaan lisätään vielä satunnaiset nenän niistämiset. Yskin, niistin, käänsin ja väänsin lähes koko yön, ainakin lähemmäs aamu-viittä. Ihmettelen miten DI sai nukuttua siinä vieressä ilman korvatulppia, mutta kyllä se nukkuneensa väitti. Aamusta alkoi onneksi helpottaa ja niinpä nukuinkin puoli kolmeen asti päivällä. Lupaa taas hyvää ensi yöksi, ei varmaan tarvitse nukkua.

Lisätään soppaan vielä migreeni, niin ei todellakaan ole ollut voittajan olo tässä viime aikoina. Nyt migreeni on nitistetty lääkkeillä ja yskää ja nuhaa lukuunottamatta olo alkaa olla kohtuullisen hyvä, joten eiköhän tämä tästä taas.

Ei kommentteja: