torstaina, kesäkuuta 24, 2010

Juhannus tulee, pois alta!

Kuten tavallista, meillä ei ollut vielä alkuviikostakaan mitään erikoisempia, lukkoonlyötyjä juhannussuunnitelmia DI:n kanssa. Vaihtoehtojakin oli oikeastaan kaksi: joko siskon kanssa Nukarille tai sitten idlataan kaupungissa. Nukari-suunnitelma meni myttyyn, koska siskolla on nyt sama kesäflunssa kuin minulla viime viikolla ja aivan täysin olosta riippuu, meneekö hän Nukarille ja jos menee, niin milloin.
Kaupunkijuhannus siis. Aattoiltana saatamme käydä Kangasalla erään kaverin luona iltaa istumassa ja grillaamassa, mutta tänä aamuna DI heitti grillausvaihtoehdoksi myös Kirskaanniemen. Grilliä kuitenkin tarvitaan, koska DI löysi tänä aamuna Kauppahallista grillivartaita, joissa on kaikenlaista jännittävää: poroa, strutsia, hirveä, karhua, antilooppia, hanhea ja hevosta. Ja niitähän oli tietysti pakko ottaa kummallekin omansa.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

No missäs on herkkusienet,paprikat tomaatit,kesäkurpitsat? Niitä löytyy meidän grillivartaista myös,lihavartaiden lisäksi.Niin ja salaatti oli unohtua.Jälkiruuaksi on marjaisa tiramisu.(Siihen tulee konjakkia tai kahvilikööriä)
-MUR-MUR-