perjantaina, kesäkuuta 25, 2010

Juhannuspostaus

Juhannuksen vietto on lähtenyt käyntiin odotetulla tavalla. Grillattiin jo ensimmäinen satsi, tuorejuustotäytteiset, pekoniin käärityt herkkusienet palkitsevat aina, mutta ne DI:n hankkimat korkeasaarivartaat eivät osoittautuneet kovinkaan kummoisiksi. Eri lihoissa oli tietysti eri kypsymisajat ja osa oli jäänyt vähän punaisiksi. Tai siis vähän liian punaisiksi minun makuuni. Osa oli todella voimakkaan makuista ja toisaalta ei vartaisiin oltu tietysti urhattu parhaita lihapaloja, joten sieltä löytyi suuhun erinnäisiä jännekohtia ynnä muita. Ei siis voittoa. Kunhan tämä suomalainen perinteinen juhannussääilmiö menee ohitse, grilli bootataan uudelleen ja meillä on varattuna ulkofilepihvejä, joiden kanssa ei voi mennä pahasti pieleen.

Pianokin löytyi tuolta olohuoneen nurkasta, on vain vähintään yhtä epävireessä kuin minäkin. Siitä on jo toista kuukautta kun olen viimeksi soittanut, joten selkärangasta ei irronnut kovin montaa kappaletta. DI kertoi vinkkinä että eräässä paikassa olisi mahdollista käydä soittamassa pianoa etukäteen sopimalla. Täytyisi hankkia kopiot vanhoista nuoteista, jos saisi satsin niitä tänne Tampereellekin, voisi käydä treenailemassa vähän.

Biljardipöytäkin löytyy täältä ja tulin sitäkin kokeilleeksi. En ole pelannut biljardia kuin kerran elämässäni ja tämä tapahtui joskus 90-luvun puolella. Kaikki osumat ovat siis suunnilleen puhdasta tuuria. Ihan hauskaa se on, voisi käydä joskus pelailemassa, jos jostain paikallisesta löytyy pöytiä.

Ei kommentteja: