maanantaina, kesäkuuta 28, 2010

Robin Hood

Tampere on surullinen kaupunki juhannusviikonlopun sunnuntaina klo 22.15. Mikään paikka ei ole auki, ihmisiä on liikkeellä vähän, kaduilla kulkeneet autotkin olivat lähinnä busseja ja takseja, paitsi se yksi poliisin maija.
Kävimme eilen DI:n kanssa elokuvissa (teatterit sentään olivat auki sunnuntaina) ja pätkän loputtua klo 22.10 päätimme mennä vielä jonnekin yksille. Helpommin sanottu kuin tehty, juuri sen takia että yksi jos toinen "kantapaikoistamme" oli kiinni. Eksyimme Cafe Europaan, jossa en ole käynyt vuosikymmeneen. Ei sillä että mikään olisi muuttunut, muistaakseni. Mutta sai sieltä sentään alkoholitonta juotavaa.

Eilinen elokuva oli Robin Hood, jota tähdittivät Russell Crowe ja Kate Blanchett. DI ei suuremmin pitänyt kyseisestä pätkästä, minusta se puolestaan oli ihan kelvollinen. Sinänsä elokuva oli ihan piristävä, se kertoi siitä, mitä tapahtui ennen kuin Robin Hoodista tuli lainsuojaton ja syitä siihen. Ei sitä perinteistä saagaa lainsuojattomasta varkaasta, jota köyhä kansa rakastaa. Niitä tarinoita on nähty ja kuultu jo vaikka miten paljon.

Ei kommentteja: