maanantaina, kesäkuuta 14, 2010

Tuhannennet sirpaleet

Tämä on tuhannes postaus tähän blogiin, joten olisi syytä kohottaa virtuaalinen lasillinen kuohujuomaa, ellei olo sattuisi olemaan vähän kenkku juuri nyt. Sekä minuun että DI:hin on iskenyt kesäflunssa. DI sairastui jo viime viikolla, on potenut viikonlopun ja tänäänkin vielä on ainakin nuhaa ja yskää jäljellä. Minä sairastuin vasta tänään, nyt on kurkku kipeä ja nuhaakin huolimatta kaikennäköisistä tropeista ja hoitokeinoista, joita tässä on testailtu.

Siinä ohessa olen hakenut töitä, mutta näyttää vähän kehnolta. Tai en tiedä näyttääkö kehnolta vai ei, niin kovin harva yritys on toistaiseksi lähettänyt mitään vastausta minun hakemuksiini, riippumatta siitä olenko hakenut suoraan johonkin avoinna olevaan työpaikkaan vai lähettänyt avoimen hakemuksen. En ymmärrä, epäilin jo että sähköpostini on rikki tai jotain, kun mitään ei kuulu. Spämmikansionkin tarkistan säännöllisesti. On niin vaikeata pitää minkäänlaista positiivisuutta yllä kun ei tule edes kutsua haastatteluun.

Täällä yrittää ukkostaa juuri nyt. Jyrisee ainakin aika komeasti. Tai vaikea oikeastaan sanoa, olen kuullut vasta pari jyrähdystä, jotka ovat olleet kieltämättä aika muhkeita, mutta kovin harvassa. Ne ukkostutkat, jotka nyt suinkin sattuvat toimimaan eivät näytä mitään.

Sain tänään päivällä mielenkiintoisen puhelun. Erästä tapahtumaa suunnitteleva intendentti soitteli minulle kysyäkseen erästä hevosasiaa. Minullahan on ollut jo vuosia oma hevosaiheinen tietosivusto ja tämä intendentti oli siihen törmännyt selvittäessään erääseen musiikkiteokseen liittyvää hevostermiä. Sivulta olisi löytynyt kyllä sähköpostiosoitteeni, mutta hän oli kaivanut puhelinnumeroni, joka on salainen. Ihmettelin tätä, mutta hän kertoi etsineensä jollain haulla sukunimelläni ja soittanut ensin siskolleni. Ajatellut ettei voi kovin paljon metsään mennä. Hän oli näköjään onnistunut vakuuttamaan siskon siitä, ettei ole kauppaamassa mitään, joten sisko oli puhelinnumeroni antanut. Meillä oli mielenkiintoinen ja melkein tunnin mittainen puhelu aiheesta, harmi kyllä en osannut auttaa oikein mitenkään kyseisen termin selvittämisessä.

Ei kommentteja: