sunnuntaina, elokuuta 22, 2010

Kadonnutta nuoruutta etsimässä

DI oli käynyt perjantai-iltana ihan vain katsomassa uudehkoa baaria nimeltä Minibaari (Aleksanterinkadulla, Cafe Europan lähellä) ja kotiin tullessaan kehui sitä hyväksi drinkkibaariksi. Päätimme eilen lähteä katsastamaan sen kaksin ja samalla testaamaan, miten pojilta onnistuvat alkoholittomat drinkit sekalaisilla toiveilla, kuten alkoholiton Pina Colada. Ja onnistuivathan ne! Hinnatkin olivat vielä kohtuulliset. Tänne täytyy mennä uudestaankin ja suosittelen kyllä ihan lämpimästi kaikille, jotka haluavat muutakin kuin sitä perinteistä hanaolutta. Sai sitäkin, mutta siinä häviäisi koko baarin idea...

Sorruin drinkkilistaa katsoessani tilaamaan myös yhden alkoholidrinkinkin. Sen nimi oli Himalaja ja siinä oli minttuviinaa, jotain pehmisjäätelön tyyppistä ja suklaakastiketta. Siinä siemailtiin DI:n kanssa viimeisiä drinkkejämme ja mietittiin että mitäs sitten. Minä sanoin varovasti, että mahtaisikohan DI:tä saada yökerhoon mukaan. No mikä jottei, kuului vastaus. Menimme Tabuun, missä minä en ole aiemmin käynyt ja DI:kin joskus kauan sitten, sanoi sen laajentuneen viime kerrasta.

Tabussa soitettiin just täydellistä bilemusiikkia, kunnon jytää ja joskus seassa soi myös vanhoja helmiä, kuten Bailando tai Barbie Girl. Tabun dj saa meiltä täydet kymmenen pistettä musiikkivalinnoistaan. Senhän arvaa, että minä ja DI hypimme lattialla kuin villi-ihmiset. Niin kyllä, myös DI. Siitä ehkä poikkeuksellinen mies, että hän tosiaan lähtee vapaaehtoisesti tanssimaan eikä lähde lattialta parin kappaleen jälkeen pois. Ja todellakin tanssii, ei vain hillu kaljamuki kourassa vähän musiikin tahtiin. Helmen olen löytänyt.
Alkuillasta, yhdentoista aikaan Tabussa oli aika vähän porukkaa ja tanssilattialla oli tilaa. Eipä siellä myöhemminkään illasta oikein tungosta ollut, tuntui vähän siltä, että porukka kävi lattialla tanssimassa vain ne hittibiisit ja kun dj soitti jotain omia remixejään tai muuta ei-niin-tunnettua musiikkia, ei tanssilattia enää kiinnostanut. Paitsi meitä, olimme Tabussa lopulta vain reilun pari tuntia ja siitä ajasta ylivoimaisesti suurimman osan tanssimassa. Kiesus että siinä tuli KUUMA!

Ja voi että meillä oli hauskaa! Se, että olimme aika usein DI:n kanssa lattialla kaksistaan tai että muu porukka oli 10 vuotta nuorempaa ei haitannut tahtia yhtään. Ikävä kyllä olin päättänyt kotoa lähtiessä hienostella ja laittanut jalkaan korkeakantaiset kengät, joten kun lähdimme Tabusta kohti Koskikadun taksitolppaa yhden jälkeen, päkiöihin sattui kamalasti. Ihme ettei sitä tanssiessa huomannut oikeastaan yhtään... Kotonakin vaapuin vielä kuin lonkkapuoli ankka, mutta nyt aamulla päkiät ovat aika tuskattomat. Vähän tuntuu, että on jotain tehnyt, muttei ollenkaan niin paha kuin joskus samanlaisen illan jälkeen. Ilmeisesti ne Clarksin kengät eivät sitten ole ihan toivottomat jalassa, vaikka korkoa on lähemmäs 10 senttiä.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Että,sillä lailla...!!! Hyvä,hyvä!

-MUR-MUR-+-MUR-