keskiviikkona, syyskuuta 22, 2010

Puuhapäivä

Joskus vain on päiviä, että saa aikaiseksi enemmän kuin koko viikkona yhteensä. Tälle päivälle sattui juuri sellainen pyörremyrsky.
1. Ohjelmistotekniikan työkurssin ohessa sain säädettyä murheenkryyni-läppärini Qt Creatorin siihen malliin, että se nyt toimii, myös softan ajo. Lopulta se vaati kaiken säädön jälkeen myös C++-kääntäjän asennuksen. Tosin hommassa on se ikävä pointti, että se Qt:n eilen asennettu versio on jo vanha...
2. Tein luentojen jälkeen olio-tehtävät ensi maanantaiksi.
3. Leivoin kotona omenapiirakkaa
4. Imuroin melkein koko asunnon. Eteinen pääsi unohtumaan.
5. Teimme DI:n kanssa kauniin ilman houkuttelemana kunnon syyslenkin Suolijärven ympäri. Tänään oli virallisesti viimeinen sairaslomapäivä, joten mitään hikilenkkiä emme tehneet, kunhan kävimme käpyttelemässä ja kuvailemassa. Pari tuntia siihenkin meni kaikkine mutkineen. Päivän luontohavainto oli kettu, joka kävi kääntymässä polulla vajaan kymmenen metrin päässä meistä.
6. Lenkin jälkeen väsäsin pizzan huomista varten, mutta aion kyllä maistaa sitä vielä tänään. Päälle tuli kaikkea mitä kaapista löytyi: paahdettua pekonimurua, pinaattia, tomaattia ja mozzarellaa. Saa nähdä miltä maistuu, en ole ennen pannut pizzaan pinaattia.
7. Ehdin vielä käydä suihkussakin eikä kello ole kymmentäkään.

Nyt aion ottaa palan pizzaa ja mennä sohvalle DI:n viereen kärttämään jalkahierontaa. Jalkapohjissa tuntuu vähän siltä, että voisivat olla sitä vailla.

Ei kommentteja: