torstaina, syyskuuta 30, 2010

Talvi tulla tupsuttaa

Huomasin sen jo viime syksynä, että talven tuloa ennustavat pettämättömät merkit: sähköiset hiukset ja kuivuneet kädet. Tänä vuonna hiusten sähköisyys ei ole niinkään ongelma, koska hiukset ovat lyhyet, mutta nyt kämmenselkien lisäksi kuivuu myös nenä. Sen nenän kanssahan taistelin jo viime talvena, joten sinänsä se ei ole uutta, mutta se puolestaan on, että kuivuminen alkaa jo nyt.

Tässä jo monena iltana on meikinpoiston jälkeen ihoa kiristänyt ja muutama päivä sitten nenän sivustoilla oli jo merkkejä hilseilystä. Ei muuta kuin äkkiä sukellus kosmetiikkavarastoihin etsimään kunnon kosteusvoidetta. DI oli käyttänyt Cliniquen kosteusvoidetta kesän aikana, hänellä nimittäin kuivahti naaman iho kesällä ja ihan luvan kanssa hän kävi minun voidepurkillani.
Ikävä kyllä DI oli jonain kertana jättänyt kierrekannen sulkematta ja voide on kuivahtanut tahmeaksi töhnäksi. Onneksi sitä ei ollut paljon jäljellä, roskiin ne jämät menivät, mutta silti DI sai lyhyen mutta ytimekkään ja hyvin selväsanaisen luennon kosmetiikan käytöstä. Hän lupasi pyhästi ostaa minulle uuden purkin, mikä onkin hyvä asia. Ja onneksi minulla oli kaapissa muitakin kosteuttavia rasvoja.

Käsiin ja kynsinauhoihin olen ottanut aseeksi vanhan tuttavani karitevoin, jota löytyy myös notkistettuna ja hajustettuna versiona jopa Sokokselta. Sitrukselle tuoksuva karitevoi on ihanaa käyttää ja se kosteuttaakin hyvin. Minulla kulkee jatkuvasti pieni purkki sitä mukana repussa. Esimerkiksi bussimatka on aivan loistava hetki rasvata kätensä.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kait sä muistat,että sun nenässä on nyt uusi suora rööri johon tuulee ja kuivattaa nenäs sisältäpäin!
-MUR-MUR-

Sirpale kirjoitti...

Uusi suora rööri on aiheuttanut tähän mennessä ainoastaan nenän ylenmääräistä palelemista.