maanantaina, syyskuuta 13, 2010

Tänään sitten leikattavaksi

Huh huh, vituttaa jo valmiiksi tuo leikkaus. Puoli neljäksi pitäisi marssia TAYSiin, joka on onneksi tässä ihan naapurissa (istun nyt olio-ohjelmoinnin luennolla tai ainakin sitten kun ne alkavat tälle aamulle). Totta puhuen olen ollut sairaalassa vain kaksi kertaa elämässäni, joskus penskana kitarisaleikkauksessa ja myöhemmin kolarin jälkeen tarkastettavana. Sitten joitain röntgen-, tietokone- ynnä muita kuvauksia, mutta niitä ei lasketa. Yötä en ole koskaan sairaalassa viettänyt eikä minun nytkään pitäisi sitä joutua tekemään.

Jännittää ihan hirveästi, vihaan perinteisesti kaikkea mikä liittyy minun nenääni ja siihen että sinne menee joku ronkkimaan. Puhumattakaan siitä, että puistattaa jo valmiiksi ajatuskin siitä että alkavat tonkia minun poskionteloita ja tehdä ties mitä.

Kaiken lisäksi huomenna pitäisi olla jo menossa. Mitään fyysisesti kovin raskasta en kuulemma saa tehdä leikkauksen jälkeen, mutta aion kysyä, onko kahden kerroksen nouseminen portaita pitkin "fyysisesti rasittavaa". Tiistaina alkaisi mobiiliohjelmoinnin kurssi ja jostain kierosta syystä se järjestetään koulun tilojen sijaan Demolassa Finlaysonilla, joka sijaitsee kolmannessa kerroksessa eikä hissiä tietenkään ole. Olen lisäksi kitissyt joka taholle niin paljon siitä että pääsisin tuolle ylibuukatulle kurssille, että jos joudun heti ekat luennot skippaamaan typerän sairasloman takia, niin ei ole kiva.
DI:kin asensi harminkappaleläppäriin Ubuntun, se toimii nyt jokseenkin livakammin kuin XP:n kanssa teki. Sain itse asennettua siihen QT Creatorin, joten minulla olisi toimiva läppärikin sille kurssille (ylibuukattu tarkoittaa sitä että siellä on enemmän ihmisiä kuin on tietokoneita tarjolla, mutta koulutusjohtajalta sain luvan osallistua kurssille jos minulla on oma läppäri. Kurssia vetävän opettajan mielipide täytyy kysyä, mutta luulen ettei hän ole asiaa vastaan).

Puhumattakaan sitten sellaisista seikoista, että särkeekö sen leikkauksen jälkeen kovasti ja miten kauan ja tehoaako siihen mikään. Tai että tuleeko jotain mustelmia niin että näytän viikon päivät siltä kuin olisin ollut katutappelussa. Ja mitä kaikkea kamalaa nyt onkaan mahdollista tapahtua...

En tahdo!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onkin mielenkiintoista nähdä ens viikonloppuna "maanantaiversio" sun nenästä!!!

Anonyymi kirjoitti...

Edellinen kommentti on minulta.
-MUR-MUR-