torstaina, syyskuuta 16, 2010

Tervehtää

Toipuminen siitä maanantain leikkauksesta on hyvällä mallilla. Nenän lähistöä ei ole edes yrittänyt särkeä maanantai-illan jälkeen vaan olo on ollut sen suhteen vallan mainio. Ja kun sain tiistaina ne tamponit pois nenästäni, olotilaa kuvaava käyrä on noussut eksponentiaalisesti ylöspäin.
Kävin eilen jo koulussakin, mikä saattoi olla pieni virhe. Olin muistanut bussiaikataulun väärin ja myöhästyin siitä bussista, johon olin aikonut. Päätin sitten mennä kutosella Hermiasta keskussairaalalle (koulu on siinä vieressä). Varttia vaille 8 piti mennä sopiva kutonen, jolla ehtisin ihan hyvin 8.15 alkaville luennoille. No, TKL:ään ei näemmä ole luottamista, bussi oli Hermian kohdalla kymmenkunta minuuttia myöhässä eikä se siitä parantunut vaan kun bussi tuli vihdoin päättärille, olivat luennot jo alkaneet. Kävelin siitä reippaasti koululle ja yhdet portaat ylös vain todetakseni, että nenästä tippuu verta. Fyysistä rasitusta pyydettiinkin välttämään, mutta että ihan näin... Koska tunneilla ei aloitettukaan uutta työprojektia, lähdin hissun kissun takaisin kotiin lepäämään. Sen jälkeen ei olekaan verenvuotamisen kanssa ollut ongelmia.

Tänään olin koulussa jo ihan normaalisti ja nyt illalla pitäisi lähteä kohti Nukaria. En kuitenkaan ole siellä kauaa sillä jo huomisaamuna olisi tarkoitus suunnata siskon kanssa kohti Ruokolahtea. Käymme siellä äidin luona kun ei pääsiäisen jälkeen olekaan tullut käytyä. Ruokolahden kuulumisia siis ensi viikolla.

Ei kommentteja: