sunnuntaina, syyskuuta 12, 2010

Tuoksuttelua

Alkuvuodesta kirjoitin tuoksuista ja parfyymeista ja valitin tuolloin, etten ole mistään löytänyt puhtaan jasmiinintuoksuista parfyymia tai mitään muutakaan hajustetta. Sitten bongasin kotoa ilmanraikastimen, joka oli freesian ja jasmiinin tuoksuinen. Syöksyin heti kauppaan etsimään meille samanlaista vessaan ja onneksi löysinkin. Se ei ole siis ihan puhdas jasmiini, mutta pidän tuoksusta kyllä kovasti.
Mummulle löysin jostain kylpytuotteita myyvästä liikkeestä Tullintorilta jasmiiniparfyymia. Valitettavasti siitä ei ollut testeriä liikkeessä, joten jouduin ostamaan sen sokkona. Testailin sitä kotona sitten ja kyllä siitä jasmiinin haistaa, mutta mielestäni se oli jollain tavoin vähän terävän tuoksuinen. Ei ihan sitä mitä toivoin, mutta totesimme siskon kanssa, että eiköhän mummu siitä pidä. Ja pitikin.

Perjantaina palloilin kaupungilla ja poikkesin Yves Rocherin liikkeessä Hämeenkadulla. Siellä vastaan käveli Tendre Jasmin-parfyymi. Minun ei tarvinnut kuin nuuhkaista vähän testeripulloa kun nappasin jo itselleni hyllystä pullon. Täydellinen, ihana jasmiinintuoksu! Jos olisin rahoissani, olisin ostanut varmuuden vuoksi koko varaston tyhjäksi, mutta totesin että eiköhän yksi puteli riitä kuitenkin. Voisin viettää kaiken aikani pullo nenän alla...

Samalta reissulta bongasin Stockmannilta myös jotain vastustamatonta ja tuoksuvaa. Kylpyhuoneosastolla myydään Wanhan Markin tuotteita ja käsiini osui juhannusruusu-palasaippua. Vessan vanha palasaippua onkin silppuuntunut jo pienemmiksi palasiksi ja menettänyt parhaan osan sitruksista tuoksuaan, joten uuteen satsaaminen ei olisi pahitteeksi. Ja eihän juhannusruusulta tuoksuvaa saippuaa nyt voi vastustaa!

Kyllä silti parhaalta tuoksuu kuitenkin nyt keittiössä. DI on kokannut maissikananrintaa, yrtti-paprikakastiketta ja kanaliemessä keitettyä riisiä. Nälkähän tässä tulee pelkästään nuuskimisesta.

Ei kommentteja: