tiistaina, lokakuuta 05, 2010

Migreeninparannuskeinoja

Aikoja sitten listasin migreeninhoidon apukeinoja ja ne olivat lääkitys, lepo ja hyvä seura. Yksi unohtui: seksi. Kyllä, luitte ihan oikein. En tietenkään tarkoita että seksiä pitäisi harrastaa jos on migreenin takia suunnilleen kuolemaa tekemässä, mutta vähän lievemmässä vaiheessa se kyllä käy.
Tänään on ollut taas migreenipäivä ja tässä illalla tuntui siltä ettei särky hellitä, vaikka olin lääkkeetkin ottanut. Olo muutenkin oli vähän kehno, ei ollut niin kaukana etteikö olisi oksettanut. Jotenkin DI sai sitten houkuteltua minut makuuhuoneen puolelle ja särky katosi sitä myötä. Ei ole vielä toistaiseksi takaisinkaan tullut. Tiedä sitten mistä johtuu, endorfiineista vai siitä että kaikki veri ei pakkaudu päähän...

Tiedättekö muuten mitä on hamsteriseksi? Ei mitään eläimiinsekaantumiseen viittaavaa, älkää luulkokaan. Se on sitä mitä harrastetaan sen jälkeen kun pitkällisen lirkuttelun ja hellän painostuksen jälkeen mies suostuu hamsterin adoptointiin.
No, tiedättekö mitä on läppäriseksi? Ei, se ei ole sitä että seksin jälkeen juteltaisiin läppäreistä vaan sitä harrastetaan silloin kun mies on luvannut ostaa yhdistetyksi synttäri- ja joululahjaksi miniläppärin ja jo hyvissä ajoin etukäteen. Aluksi kiikarissa oli Stockan hulluilla päivillä lauantaina myynnissä oleva Acerin mini hintaan 269€ tai jotain sinne päin, mutta teknisistä syistä katselemme myös Lenovon minejä.
Nimittäin nykyinen läppärini, jota käytän mobiiliohjelmoinnin tunneilla on vähän kenkkuileva vehje. Ubuntu on ihan ok, mutta läppärin rauta alkaa olla jo vanha ja aikansa elänyt, joten se aiheuttaa kaikenlaisia pikkuongelmia, kuten mm. WLAN-yhteyden katoamista ja uudelleenlöytyminen vaatii restartia sekä yleisen jumituksen, johon ei auttanut kuin virtanappi. Kun joutuu koneensa boottaamaan kahden tunnin aikana kaksi kertaa, käy mielessä että jos sitä jotain muuta ehkä jostain löytäisi...

Tietotekniikka-alan määritelmä: rauta on sitä mitä voit hakata lekalla. Softa on sitä mille voit vain kirota.

Ei kommentteja: