sunnuntaina, lokakuuta 03, 2010

Sirpale kokkaa

Tämä on poikkeuksellinen postaus: kirjoitan ruuanlaitosta (minä tein!) ja vieläpä kuvien kera. Yrittäkää kestää.

Tarjolla oli sitruunaista perunasalaattia, jota oli täydennetty marinoiduilla katkaravuilla. Rapujen marinadissa oli myös sitruunamehua ja jotain Santa Marian Caribbean rubia (kuivamarinadia). Ne sopivat mainiosti yhteen sitruunalla maustetun perunasalaatin kanssa. Samaa salaattiahan teimme rapujuhliimme ja totesimme ohjeen sen verran toimivaksi, että panimme sen korvan taakse.


© KH
Sitten minä paistoin pinaattilettuja, ihan ensimmäistä kertaa eläissäni. Meillä on menossa joku ihme pinaattikausi, pinaattia on ollut lasagnessa (siitä se alkoikin) ja pizzassa ja nyt siis myös letuissa. Hyviä tuli vaikka itse sen sanonkin, ovatpahan vain niin täyttäviä, että pari lettua plus kasa salaattia riitti ihan hyvin lounaaksi.


© KH
Pinaattilettujen päälle vuoltiin pikkiriikkisen goudaa. Sopi aivan törkeän hyvin.


Eli tällainen annos.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vau! Tulostin sun reseptis ja kokeilen joku päivä.
-MUR-MUR-

Hanna kirjoitti...

Musta on niin ihanaa että jengi tekee näitä lettuja, mulla tuli nyt nälkä kun näin sun tekemät letut.

;)