maanantaina, lokakuuta 25, 2010

Sirpaleita

Syysloma sitten oli ja meni. Tänään oli jo taas ensimmäiset luennot ja huomenna jatkuu Demola-jutuilla. Mobiiliohjelmoinnin opettaja käyttää paljon Demolan opetustarjontaa hyväkseen, siellä ollaan oltu jo monena iltana luentojen sijasta.
Uudessa läppärissä toimii Qt Creator vain Ubuntun puolella ja sieltä pitäisi saada konffattua tasohiiren typerä napautus-toiminto hemmettiin.

Tuossa viikonloppuna DI taas kunnostautui ruuanlaiton saralla. Lauantaina oli tarjolla intialaistyylisiä kanapaloja nuudeleiden ja currykastikkeen kera, eilen se mies puolestaan väsäsi melkein koko päivän burgundinpataa. Viimeksi kun pataa oli, oli liha jäänyt kovaksi mutta tällä kertaa, kiitos kolmen tunnin hauduttamisen, liha oli oikein erinomaista. Ja pata oli muutenkin hyvää, vaikkei sitä voi oikein pikaruuaksi sanoa.

Minulla on menossa kirjoitusprojekti, jonka takia tämä blogi on jäänyt vähän lapsipuolen asemaan. Ei, ei mitään sellaista, mitä todennäköisesti koskaan julkaisisin, mutta kunhan kirjoituttaa vain. Pitäisiköhän perustaa blogi noille kaikille keskeneräisille tarinanpätkille? Mahtaisikohan se kiinnostaa ketään?

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Tääl olis ainakin yks,jota kiinnostais!
-MUR-MUR-