perjantaina, lokakuuta 08, 2010

Uusi lelu!

Arvaattekos mitä? Tuossa vieressä itseään käynnistelee ihan tuliterä Asusin Notebook K52N-läppäri. Se vain oli tunnustettava, että vanha läppäri alkaa esitellä liikaa noita temppujaan ja uutta pitäisi saada. Kuin taikaiskusta tänään atk-liike Jimm's vietti avajaisiaan Tampereella ja avajaistarjouksessa oli kaiken muun lisäksi tuo mainittu läppäri hintaan 299€. Se oli DI:n mielestä sen verran pätevä tarjous, että kannattaisi lähteä katsomaan. Ja onhan "täysimittainen" läppäri aina eri juttu kuin miniläppäri.
Päätimme olla tehokkaita heti aamusta ja lähdimme jo kahdeksan tienoilla Hervannasta kohti keskustaa, vaikka liike aukeaisikin vasta kymmeneltä. Loistovalinta, sillä jo 8.45 oli Jimm'sin edessä pientä jononpoikasta ja liityimme sen jatkoksi. Olin jo huolissani, jos nuo kaikki edellä olevat haluaisivat oman läppärinsä, niin minulle ei riittäisi enää rajoitetusta erästä omaa. Jono vain kasvoi ja kasvoi taaksepäin mitä lähemmäs kello tuli kymmentä ja lopulta olin aika tyytyväinen, että olimme olleet niinkin aikaisin liikenteessä.
Kun ovet sitten aukesivat, pääsin pienen jonottelun jälkeen puikahtamaan sisälle ja nappasin kantoon heti kaksi läppäriä, joita onneksi oli vielä jäljellä. Toinen siis minulle, toinen menee DI:n firmaan testi- ja lainakoneeksi. Lisäksi matkaan tarttui eräälle tutulle Nokia 5230-puhelin hintaan 49€. Nämä läppärit, puhelimet ja 32-tuumainen taulutelevisio olivatkin ne tuotteet, jotka ensimmäisenä loppuivat ja kassajonossa pidin pyydystämääni läppäriä tiukasti sylissä.

Se nyt käynnisteli itseään tuossa, mutta en saa vielä oikein mitään erikoista tehtyä, koska en muista WLANin salasanaa enkä siten saa vempainta verkkoon. Kunnianhimoisena tavoitteena olisi asentaa 320 gigan kovalevylle mukana tulleen Windows 7 Home Editionin lisäksi myös Ubuntu, jos se vaan jotenkin onnistuu.

Ei kommentteja: