tiistaina, marraskuuta 09, 2010

Kiirettä pukkaa

Tällä viikolla on vähän joka päivä jotakin normaalista poikkeavaa. Tänä iltana pitäisi taas raahautua Demolaan kuuntelemaan juttua mixed reality-peleistä. Huomenna ei ole mitään erikoista paitsi venäjän tunnit illalla. Torstaina on iltapäivällä käytettävyyspäivä, jonne menin ilmoittautumaan. Niin ja DI on torstain ja perjantain Espoossa.

Perjantaiksi minäkin sitten kärrään itseni Espooseen, minulla on siellä työhaastattelu ja siihen liittyvä testi. Hain eräästä firmasta sisällöntuottajan paikkaa ja sitä varten sitten kutsuttiin haastatteluun ja testiin. En tiedä mitä se testi pitää sisällään, jotain kirjoittamista varmaankin. Se selviää sitten.
Ja kunhan sieltä selviän, haen siskolta auton ja hilpaisen joko DI:n kanssa tai yksin Nukarille viikonlopuksi.
Toivon hartaasti muutamaa asiaa:
1. että ehdin Otaniemestä hyvissä ajoin ennen neljän ruuhkia kehä ykköselle. Toiveita tästä ei hirveästi ole, koska haastatteluni on arvioitu loppuvan kolmelta ja sieltä kestää aikansa siirtyä Otaniemeen.
2. ruuhkaa tai ei, mutta ajokeli saisi olla semmoinen suht kiva. Tai siis ei ainakaan mitään pingispallo-lumipyryä. Ja muutenkaan ei tarvitsisi olla sitä lunta tai sohjoa niin kauheasti ajoradalla. Kiitos.
3. Koska perjantaiaamuna tulen Tampereelta Helsinkiin junalla, olisi erinomaisen suotavaa toivoa, että edes tämän kerran VR kulkisi aikataulussa. Jotenkin kuitenkin tuntuu siltä, että tämä on se suunnitelman heikoin lenkki. Olen kyllä varannut aikaa, minun pitäisi olla Helsingissä 10.52 ja haastattelu Matinkylässä alkaa klo 12.00, mutta siinä välissä pitäisi tämä siirtymäkin tehdä.

Niin että pitäkää peukaloita pystyssä tuon työhaastattelun suhteen.

Ei kommentteja: