keskiviikkona, joulukuuta 08, 2010

Reissutyöläinen?

Vähän täytyy kyllä ihmetellä, että mitähän sitä on tullut taas tehtyä. Ei vielä se, että lähden kevääksi ja kesäksi töihin pääkuapunkiseudulle, mutta siinä sivussa pitäisi myös opiskella muutama kurssi koulun puolesta. Yleensä noita kyseisiä kursseja ei oikein voi suorittaa etänä, mutta minun pärställäni se nähtävästi onnistuu. Eipä siis ole ensi keväänä puutetta tekemisestä, sanoisin. Harmi kyllä, mutta sen venäjänkurssin joutunen jättämään kesken, sitä ei voi oikein suorittaa etänä, koska se vaatii läsnäoloa ja tuskin opettaja haluaa tai voikaan lähteä luomaan sellaista verkkomateriaalia, että sen voitaisiin katsoa korvaavan lähiopetustunnit. No, nou kän duu, eipä tuo venäjä nyt mikään pääaine ole.

Huomenna hilpaisen sitten ensimmäistä kertaa Espooseen työnantajan toimistolle. Juna lähtee 6.57 Tampereelta ja toivon, oikein hartaasti toivon, että se kulkisi aikataulussa, vaikka onkin Pendolino. Se lohduttaa hieman, että lähipäivinä ei ole vissiin lunta luvattu taivaalta alas enempää. Johan sitä nytkin on ihan omiksi tarpeiksi.

En tiedä millä aikataululla aion pysyvämmin siirtyä asustelemaan Nukarille. Sisko on suunnitellut roudaavansa huonekalut Nukarille juuri ennen joulua, sitä ennen ei makuuhuoneessa ole juuri muuta kuin kaapit ja sänky eli vähän on arkaaista meininkiä. Minä puolestani en aio raahata mukanani mitään läppäriä suurempaa, joten voi olla että alkuajat tässä kuljen ainakin osittain Tampereelta käsin junalla.

Voi voi, vaikka tietyllä tapaa innoissani odotankin uusia kuvioita, niin kyllä se silti vähän jännittää.

Ai niin, siirsin jo kaiken tavaran pöytäkoneeltani läppärille ja aion nyt hylätä tuon pöytäkoneeni ainakin lähes täysin. Vanhat tiedostot jäävät sinne kyllä talteen, mutta päivitykset teen jatkossa tällä läppärilläni. Vielä kun oppisi kirjoittamaan tällä näppäimistöllä ilman lyöntivirheitä, muuten koko vehje muuttui heti paljon kivemmaksi, kun siihen iski kiinni tavallisen hiiren. Tuo tasohiiri on kertakaikkien "pain in the ass".

Ei kommentteja: