lauantaina, joulukuuta 04, 2010

Työpaikka!

Nyt on kuulkaa taas ihan oikeita uutisia pitkästä aikaa. No, olin kolmisen viikkoa sitten työhaastattelussa ja tekemässä koetyön Espoossa. Senhän piti olla sellainen "varalle"-haastattelu eli haastattelun jälkeen olisin saanut tiedon, hyväksytäänkö minut vai ei ja sitten vasta kun sopiva projekti olisi löytynyt, olisin saanut varsinaisen työtarjouksen. No, sairaslomien takia sen koetyön arviointi vähän venyi ja ehdimme tuossa alkuviikosta vähän jutella asioista (silloin ei olleu vielä mitään varmaan tietoa siitä koetyöstä) haastattalijan kanssa. Nyt perjantaina tuli puhelu, että tuletko meille töihin.

Minä lupasin. Työ alkaa niinkin pian kuin 9.12., ensin pari päivää työnantajan omalla toimistolla tutustumassa firmaan ja sen sellaiseen, maanantaina 13.12. vika tentti Tampereella ja 14.12. aloitan varsinaiset työt asiakkaan tiloissa. Eli nopeaan tulee.
Varsinkin kun firman oma toimisto on Espoossa ja asiakas majailee Helsingin keskustassa. Kyllä, minä siis muutan tässä jossain vaiheessa Nukarille ensi kevääksi ja kesäksi, työtä on nimittäin tarjolla 31.8.2011 asti. Käyn Nukarilta käsin sitten töissä tuolla pääkaupunkiseudulla. Siskokin lähtee tammikuussa Ranskaan tutkijavaihtoon, joten auto on minun ja mummulla on vähän joku katsomassa perään viikolla.
DI jää Tampereelle ja näemme lähinnä viikonloppuisin. Ehdin eilisiltana jo murehtia, että miten meidän suhteen käy, vaikka ei tässä todennäköisesti ole sen suurempaa hätää. Puhelimet ja netti on keksitty yhteydenpitoon ja näemmehän me viikonloppuisin ja kun ei tämä nyt ole kuin sen reilun 8kk projekti ja aikuisia ihmisiä kuitenkin olemme, niin ei tässä pitäisi hätää olla.

Että semmosta. Netti kyllä toimii jatkossakin, Nukarille on pakko saada viriteltyä joku nettisysteemi, katsotaan sitten otanko kiinteän netin vai yritänkö selvitä 3G:n avulla, mutta blogi jatkaa entiseen malliin.

Ei kommentteja: